Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Figaro52 pisze:Tak nasze maluchy wstępnie są już zarezerwowane. Oba czują się już dobrze, Siri jeszcze jutro do kontroli. Odysek natomiast ma stwierdzone zapalenie całego organizmu , dostał antybiotyk odpowiednik interferonu i za dwa tyg. powtórka. Niestety nie można wykluczyć u niego ani FIV, ani karłowatości przysadkowej, wady wątroby,ani wady serca . Na chwile obecną staramy się opanować infekcję i wykluczyć nietolerancję pokarmową.Nie wygląda to za dobrze.![]()
molly88 pisze:Wiesz że ja jeszcze młoda i niedoświadczona to moj pierwszy sezon
JaEwka pisze:Zabiorę się za ogłoszenia w sobotęJutro niestety nie dam rady po po pracy mam szkołę
Nie muszę mówić jak bardzo mi się nie chce iść
Figaro52 pisze:Niestety Odysek zaraził się od maluchów. Wczoraj w nocy ściągnęłyśmy P. Marszałek do lecznicy, bo kotek strasznie płakał i trzepał łepkiem , a z uszka wytrzepywał krew. Do końca nie wiadomo co mu jest , ponieważ ma podany interferon nie można było mu podać innego antybiotyku, dostał zastrzyk przeciwzapalny i przeciwgorączkowy ( temp.40,1). Dziś przed południem powtórka, i jutro też. We Wtorek po majówce kotek ma dostać drugi zastrzyk interferonu, ale przed podaniem pobiorą mu krew i zrobią testy na FiV ( wcześniej nie można było bo trzeba mu było podać antybiotyk). W tej chwili jest lepiej je, a to jest najważniejsze.No i lepiej oddycha bo strasznie charczał w nocy i rano, ale osłuchowo w płucach jest źle.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 50 gości