Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marlon pisze:Kotkę z małym zabrałam, Pan który się nią zajmuje bardzo miły, kotka już po sterylce, zostanie w dużej klatce trochę dłużej niż dzikawa bo trzeba ją jeszcze podleczyć, kocurek chyba będzie szukać domku bo nikt jednak go nie chce. Ten Pan który się nią opiekuje był w szoku jak mu powiedziałam że rudego kotka ktoś już wziął, myślał że kotek zaginął...
Marlon pisze:Kotkę z małym zabrałam, Pan który się nią zajmuje bardzo miły, kotka już po sterylce, zostanie w dużej klatce trochę dłużej niż dzikawa bo trzeba ją jeszcze podleczyć, kocurek chyba będzie szukać domku bo nikt jednak go nie chce. Ten Pan który się nią opiekuje był w szoku jak mu powiedziałam że rudego kotka ktoś już wziął, myślał że kotek zaginął...
Angel_ pisze:Marlon pisze:Kotkę z małym zabrałam, Pan który się nią zajmuje bardzo miły, kotka już po sterylce, zostanie w dużej klatce trochę dłużej niż dzikawa bo trzeba ją jeszcze podleczyć, kocurek chyba będzie szukać domku bo nikt jednak go nie chce. Ten Pan który się nią opiekuje był w szoku jak mu powiedziałam że rudego kotka ktoś już wziął, myślał że kotek zaginął...
Super!!
Ile na minusie u weta jest za kotke?? Moze ktos pomoze, czy jakis bazarek wymyslec??
Ile maluch ma? To nie byla kicia trikolorka? ( tak po fotach nie widac dobrze)
Hmm, niuniab z kim ty ustalałas ta adopcje?
niuniab pisze:Jakby ktoś chciał zobaczyć co słychać u biało-rudego Stiga to zapraszam http://qik.com/video/6277233
Marlon pisze:Kocurek dziś prawdopodobnie będzie mieć swój dom!!!! Pani z Rumi jest nim zainteresowana!
Kinga, dziękujePytasz o tego, który został? On jest biały w jasnoszare łatki, śliczny i bardzo energiczny
Do trikolorki i do niego dołożyłam wczoraj małego kociaczka podrzuconego do tej trzynastolatki z Sopotu, wspaniale się nim zaopiekowała!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], sylwiakociamama i 95 gości