Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izydorka pisze:jeśli nie znajdziesz do kwietnia, to jak będę robić zakupy na zooplusie, to mogę wziąć . Właśnie mi przysłali zniżkę
estre pisze:Czy ma ktoś odsprzedać trochę karmy applaws? Tej z kurczakiem i tej z łososiem.
Tylko na spróbowanie...
Chciałam sprawdzić co koty na to, ale nie mogę nigdzie znaleźć małych opakowań... Wszędzie wory
Olat pisze:
-ostatnio niemal wyłącznie rc indoor. Lubią dosyć, ale żarłok - Borys, po zbyt łapczywym pozarciu swojej porcji miewa cofki (wyłącznie niestrawionym suchym. Nie wiem, czy to wina karmy, czy coś z kocim żołądeczkiem nie tak. Poradzę się weta w tym tygodnu)
slapcio pisze:Ja ostatnio kupiłam Applaws na próbę. Dotychczas karmiłam Orijenem, TOTW i Acaną, z których generalnie jesteśmy (ja+3 dziewczynki) zadowolone.
Angel_ pisze:slapcio pisze:Ja ostatnio kupiłam Applaws na próbę. Dotychczas karmiłam Orijenem, TOTW i Acaną, z których generalnie jesteśmy (ja+3 dziewczynki) zadowolone.
Tak właśnie sie zastanawiałam czy spokojnie można ją w tym przedziale karm postawić
Chyba w przyszłym miesiącu się jednak skuszę
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], puszatek, Szymkowa i 130 gości