Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 24, 2010 21:10 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Noooooooo! właśnie :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob kwi 24, 2010 21:28 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

No dobra. Bita śmietana była w szpraju i była wstrętna :roll:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Nie kwi 25, 2010 6:38 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

E tam bita śmietana to jest wstrętna w każdej postaci :x Za to szarlotka..... mniami!
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie kwi 25, 2010 9:26 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Noga mnie boli jak cholera, ale w związku z tym, że pogoda cudna wybieramy się ze strasznym dzieckiem do chorzowskiego zoo. Nie wiem jak ja przeżyje 3 godziny łażenia, wzięłam końską dawkę leków przeciwbólowych i jeszcze mały zapasik ze sobą no i jakoś to musi być. Dziecięciu się należy rozrywka i trochę świeżego powietrza :? Trzymajcie kciuki, co bym nie padła gdzie po drodze... :(
Plecak spakowany: pieniądze, dokumenty, scyzoryk, 2 jabłka, soczek z dziubkiem, kanapki, coś słodkiego, chusteczki higieniczne, chusteczki nawilżane, dwa plasterki opatrunkowe, rivel żel, moje tabletki przeciwbólowe, telefony (sztuk trzy - prywatny, służbowy i zuziny) sweterek i kurteczka przeciwdeszczowa na wszelki wypadek, kamera.... o czym jeszcze zapomniałam? 8O Boszzzz jak ja to wszystko udźwignę?... 8O 8O 8O
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie kwi 25, 2010 10:15 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Udanej wycieczki :D :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Można było rozdzielić na dwa plecaczki - ja tak robiłam :) Nie utaszczyłabym sama rzeczy swoich i dwójki dzieci :D A tak każdy niósł swoje a ja wspólne i cięższe ;)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie kwi 25, 2010 15:31 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Właśnie wróciłyśmy do domu. Jestem nieco sponiewierana, ale dziecię szczęśliwe jak prosię w deszcz :D Poszalała w parku linowym dla maluchów - spędziłam godzinę siedząc na ławeczce i obserwując dowody na teorie Darwina :roll: Potem zostałam powleczona przez całe zoo, tradycyjnie najbardziej interesująca była żyrafa(żywa) i dinozaury(na szczęście nieżywe). dziecię wciągnęło wielką tytę popcornu, wytrąbiło soczek, poprawiło ogromnym lodem. W drodze powrotnej zahaczyłyśmy o Centrum Silesia, gdzie dzisiaj akcja Niekochanych - młoda w ekspresowym tempie rozdała swój przydział ulotek i pojechałyśmy do domciu. Właśnie za minutkę podam odgrzewany obiadek i będziemy odpoczywać. To znaczy mam taka nadzieję, bo już usłyszałam, że w taką pogodę to ona by najchętniej na plac zabaw... Tylko, że mi kolejne zlecenia przyszły na artykuły tym razem o płodozmianie 8O No dobra - damy radę... jakoś... 8)
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie kwi 25, 2010 16:39 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

A słyszałyście to:
Idą sobie dróżką trzej przyjaciele: miś, łoś i ryś. Ten pierwszy oznajmia:
- Wku*wia mnie to "ś" na końcu. Takie "ś" jest pedalskie, ciotowate i w ogóle. Od dzisiaj koniec z misiem. Jestem Niedźwiedź. Bo powiadam wam: kto ma "ś" na końcu, ten fujara i gej. Howgh.
Łoś zorientowawszy się w beznadziei sytuacji, bo wszak łoś to łoś i nie poradzisz, w panice szarpie za ramię trzeciego.
- Ej, ku*wa, powiedz coś. Przecież my nie pedały, prawda?! No powiedz coś! Ryś!
- Ryszard.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon kwi 26, 2010 13:02 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto kwi 27, 2010 11:00 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

O matko! :( Plonowanie rzepaku, fascynującym tematem jest... 8O ObrazekJa już nie mogę....Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto kwi 27, 2010 11:19 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Biedactwo Obrazek

Może poprzytulaj sie do pomponów :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto kwi 27, 2010 11:32 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

AYO pisze:Biedactwo Obrazek

Może poprzytulaj sie do pomponów :roll:

Kiedy w pracy jestem :(
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto kwi 27, 2010 11:53 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Czego narzeka?? Wiosenny temat ma do rozpracowania. A co ja mam powiedzieć- siedze od wczoraj rana w pracy do 16.00. O 4.15 przychodzi młodzian i mówi, że....od dłuższego czasu ma kaszelek i czuje się słabiutko. na co ja zjadliwym głosikiem - a cóż się stało że o tej porze zawitał?? Och zakłłuło mnie pod pachą i zastanawiam się czy zdjęcia nie musze robić!
O 5.00 pani, która nie może......spać. Już miałam ochotę powiedzieć,że ja mogę tylko mi przeszkadzają :evil: , no ale leciwa niewiasta. A dlaczego nie może spać???? Bo jak poczyta ulotki od leków to jej się odechciewa i...skóra ja na brzuchu swędzi......
Obrazek

majencja

Post » Wto kwi 27, 2010 11:59 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Boszsz 8O 8O
Już nigdy nie powiem złego słowa o interesantach :!:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto kwi 27, 2010 12:02 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

o 23.00 mamusia z 1.5 rocznym dzieckiem bo...tamtej nocy jak sie położyło to....raz zakaszlało . Troche zdziwiona , ze śpiące jakieś takie...
Obrazek

majencja

Post » Wto kwi 27, 2010 12:08 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Moja pół-siostra jest od lat pielęgniarką na psychiatryku, czasem do niej zachodzę i widuję różne sytuacje ale to 8O 8O
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

[poprzednia][następna]