Gda.Aisha w DS :) Hallera wyciachane, NewPort w toku...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 24, 2010 17:17 Re: GDA 13letnia dziewczynka opiekująca się kotami!!!

dzielna dziewczynka, ja też zaczęłam w jej wieku :wink:
AnielkaG

Post » Sob kwi 24, 2010 18:02 Re: GDA 13letnia dziewczynka opiekująca się kotami!!!

Super!
Czekam na namiary gdzie przelać pieniążki. Postaram się aby to były regularne wpłaty. Co prawda u mnie pieniądze przelatują przez palce ale dla TAK DZIELNEJ DZIEWCZYNKI i na taki cel coś się wyskrobie. W pierwszej chwili myślałam o koncie PKDT ale nie wiem.
Zaznaczam ten wątek i będę Wam kibicować i wspierać.

agna5

Od: Śro kwi 14, 2010 13:01

Post » Sob kwi 24, 2010 18:07 Re: GDA 13letnia dziewczynka opiekująca się kotami!!!

Dziekuję Wam wszytskim bardzo ale to bardzo za pomoc, wsparcie i podnosenie watku :D

Co do przelewów, też myślę że na PKDT ale musze skonsultować szczegóły bo to idzie przez Vive a i żeby pieniązki odnależć pózniej na koncie PKDT że są strite na ten cel musimy je jakos tytuowac w przelewach...dlatego chcę to ustalić z PKDT...o cierpliwość proszę :lol:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Sob kwi 24, 2010 18:12 Re: GDA 13letnia dziewczynka opiekująca się kotami!!!

psiama pisze:Dojrzałośc godna pozazdroszczenia 8O :ok:
Finansowo u mnie nie bardzo, ale postaram się powiedziec o watku parom osobom :ok:
Czy jest szansa na jakieś foto ? Może wtedy udało by się kogos o banerek poprosic ?

Postaram się o foto, ale koteczka aktualnie w Gdyni u weta, ja w Gda...dziewczyny z PKDT zalatane a weta nie będę fatygować :lol: ...poproszę je o jakies foto koteczki w miarę możliwości :)
Obrazek

Marea

Post » Sob kwi 24, 2010 19:19 Re: GDA 13letnia dziewczynka opiekująca się kotami!!!

Nie moge pomoc ale zaznaczam.
Pozdrawiam goraco
Obrazek Obrazek

ptok

Od: Nie paź 21, 2007 19:20

Post » Sob kwi 24, 2010 19:56 Re: GDA 13letnia dziewczynka opiekująca się kotami!!!

Jestem pełna podziwu dla tej dziewczynki. Nie jeden forumowicz nie dorasta jej do pięt. :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob kwi 24, 2010 20:01 Re: GDA 13letnia dziewczynka opiekująca się kotami!!!

Wielki szacun , WIELKI, pogratulować rodzicom takiego odpowiedzialnego potomka, a i zaradności nie brak :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob kwi 24, 2010 22:59 Re: GDA 13letnia dziewczynka opiekująca się kotami!!!

Bazyliszkowa pisze:Umieściłam informację o koteczce z chorymi oczami na wątku ślepaczkowym, wraz z apelem o dom i wsparcie finansowe.
Koteczka jest też wpisana na listę kandydatów do wsparcia z kwietniowego Funduszu Ślepaczkowego.

Marzenko nie wiem czy wiesz, ale jedynym i najlepszym specjalistą, jeśli chodzi o oczka, jest w Trójmieście dr Pikiel.
Miałam sporo ślepaczków i wiem że tak naprawdę tylko on potrafi je zdiagnozować.
Potrafi też walczyć o oczka, które inni spisują na straty. To wspaniały lekarz.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie kwi 25, 2010 7:30 Re: GDA 13letnia dziewczynka opiekująca się kotami!!!

Kotiko, ja nie mam do niego az takiego zaufania...;/ moze niesłusznie...robię u niego sterylki z UM, duzo w przeszłości leczyłam swoich zwierząt, moja mama leczyła oczy ich kota, ze skutkiem takim ze oczy prawie eksplodowały, i musiala zaprzestac leczenia...nie wiem nie wiem...jedno oczko napewno nie jest do uratowania, tam prawie nic nie ma w srodku, zreszta widziałam ze koteczka ma je prawie caly czas zamkniete, tam nie ma co ratowac, jest stan zapalny, masa ropy, o drugie będę walczyć..chocby i miała na nie widziec w kilku % chcę zeby je miala jezeli jest gałka oczna....widziałam koty na tym podwórku, one wszytskie maja coś z oczami, szczególnie te młodziki, jeden młodzik z postury jak jakis orient, prawdopodobnie na oba oczka słabo widzi, jezeli juz to tylko cienie :cry: ale mu sie nie babrało nic przy oczkach
Obrazek

Marea

Post » Nie kwi 25, 2010 10:58 Re: GDA 13letnia dziewczynka opiekująca się kotami!!!

To co napisałam o dr Pikielu, to na podstawie moich doświadczeń.
Dodam tylko, że dr Pikiel ma też przyrządy potrzebne do zdiagnozowania oka,
których inne lecznice po prostu nie posiadają.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie kwi 25, 2010 18:17 Re: GDA 13letnia dziewczynka opiekująca się kotami!!!

Mam to na uwadze..narazie czekamy jak koteczka zareaguje na leki które dokrot jej podał

Przy okazji podniosę wąteczek i poproszę o wsparcie finansowe...w 1 wątku podaję dane do przelewów...za które bardzo ale to bardzo jesteśmy wszytskim wdzięczni :1luvu:
Obrazek

Marea

Post » Nie kwi 25, 2010 22:34 Re: GDA 13letnia dziewczynka opiekująca się kotami!!!

jasdor pisze:Wielki szacun , WIELKI, pogratulować rodzicom takiego odpowiedzialnego potomka, a i zaradności nie brak :ok: :ok: :ok:

podpisuję się wszystkimi 4 kończynami, a Ozypers jeszcze dodatkowo ogonem :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie kwi 25, 2010 22:59 Re: GDA 13letnia dziewczynka opiekująca się kotami!!!

Będę jutro u dr. Kasprzyka i porobię zdjęcia koteczce. Jest naprawdę miłym kotkiem, jak odwoziłam tam dziś kota od innej trzynastoletniej dziewczynki z Sopotu to koteczka się miziała do mnie, ocierała nawet o kuwetkę, tak bardzo chciała zwrócić na siebie uwagę :(
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Pon kwi 26, 2010 7:13 Re: GDA 13letnia dziewczynka opiekująca się kotami!!!

Marlon pisze:Będę jutro u dr. Kasprzyka i porobię zdjęcia koteczce. Jest naprawdę miłym kotkiem, jak odwoziłam tam dziś kota od innej trzynastoletniej dziewczynki z Sopotu to koteczka się miziała do mnie, ocierała nawet o kuwetkę, tak bardzo chciała zwrócić na siebie uwagę :(

Marlon, dziękuję Ci bardzo :!: Jezeli bywasz u Kasprzyka zaglądaj do koteczki i dawaj znać jak się miewa, będę ogromnie wdzięczna :1luvu:

Wychodzę, jadę z Aga Marczak na to podwórko, może złapiemy koteczkę na sterylkę. Trzymajcie kciuki :!:
Obrazek

Marea

Post » Pon kwi 26, 2010 9:10 Re: GDA 13letnia dziewczynka opiekująca się kotami!!!

:ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[poprzednia][następna]