Czy ci wszyscy, nie wiem czy do końca - ludzie , zanim zaopatrzą się w kota to używają mózgu Pewnie, persik jest śliczny, fajny i grzeczny, ale : często choruje, trzeba dbac o oczka, futerko, itp. bo jak nie to robi się brzydki, a jak zrobi się brzydki i chory to hop-siup do schronu, no bo po co się zajmować chorym i brzydkim kotem, szkoda czasu !!!
kotka wygląda na zadbaną ,jest strzyżona co parę miesięcy ,tłumaczy mi że wyjeżdza na parę miesięcy a żona sama dziecko i koty nie da rady.. szczepiona.
w którym miejscu w gdyni ona jest? sterylkę postaram się załatwić "po taniości", do czerwca na pewno też znajdzie DS. w razie czego mogę pomóc z transportem.
Franek & Rysia Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.
Ona jest na Pogórzu na Metalowej. Transport jest Tż po nia pojedzie. Mam nadzieje że domek się znajdzie bo jak nie to któraś z was ja przejmie Na koniec Polski jade to jej nie wezme,z nami jedzie tylko owczarek. Dziewczynki pod opieka mamy. Z kasa też kicha bo czekaja nas dwa wesela na wczasach
Ostatnio edytowano Sob kwi 24, 2010 18:30 przez Hanusia153, łącznie edytowano 1 raz