Gdańsk ul Bulońska/Myśliwska błąka się WYCHUDZONY PIES !!!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt kwi 23, 2010 19:21 Gdańsk ul Bulońska/Myśliwska błąka się WYCHUDZONY PIES !!!

Z góry przepraszam: Wiem, że to kocie forum a nie psie, ale nie wiem gdzie na psich się takie rzeczy zamieszcza, weszłam na dogomania.pl ale nie wiedziałam gdzie to tam umieścić.

Jeżeli ktoś porusza sie lepiej na jakimś psim forum to bardzo proszę o skopiowanie tego apelu w odpowiedniejsze miejsce.

Mój znajomy dziś rano około 8.00 widział w okolicach skrzyżowania ulic Bulońska Myśliwska to jest MORENA: Psa, dużego, w typie owczarka niemieckiego, koloru szarego.
Podobno pies był dramatycznie wychudzony, że było mu widać żebra i miał metalowy kaganiec na pysku, nie miał obroży.

Opowiedział mi o tym przed chwilą z pytaniem co można zrobić.

Zwracam się z prośbą do osób mieszkających tam w pobliżu , czy widywały już tego psa, czy on się zgubił, czy komuś uciekł?
Czy dlatego jest taki wychudzony, że się błąka w kagańcu na pysku i nie może go zdjąć?
Proszę zwróćcie uwagę na to czy ten pies się tam jeszcze błąka.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Sob kwi 24, 2010 8:55 Re: Gdańsk ul Bulońska/Myśliwska błąka się WYCHUDZONY PIES !!!

Bardzo proszę osoby mieszkające w pobliżu, aby zwróciły uwagę czy ten pies się gdzieś błąka.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00