S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 23, 2010 21:30 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Ty kurde Terenia ciagle na jakieś urlopy wyjeżdżasz! Nie za dobrze Ci trochę??? A sumienie Cię nie gryzie że inni w pracy pod ten czas harujom???? :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt kwi 23, 2010 22:27 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

majencja pisze:Ty kurde Terenia ciagle na jakieś urlopy wyjeżdżasz! Nie za dobrze Ci trochę??? A sumienie Cię nie gryzie że inni w pracy pod ten czas harujom???? :evil:

A co se bede żałowała :ryk: a tam na ten czas olewam sumienie :mrgreen: jakby coś do domku wracam w następną niedzielę :mrgreen: do tego czasu telefonów nie odbieram :mrgreen: ewentualnie mogę sms-y pisać :mrgreen:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt kwi 23, 2010 22:29 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

terenia1 pisze:
majencja pisze:Ty kurde Terenia ciagle na jakieś urlopy wyjeżdżasz! Nie za dobrze Ci trochę??? A sumienie Cię nie gryzie że inni w pracy pod ten czas harujom???? :evil:

A co se bede żałowała :ryk: a tam na ten czas olewam sumienie :mrgreen: jakby coś do domku wracam w następną niedzielę :mrgreen: do tego czasu telefonów nie odbieram :mrgreen: ewentualnie mogę sms-y pisać :mrgreen:

Terenia czy to wojaże zagraniczne bedą, czy w Kraju naszym przecudnym ? :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt kwi 23, 2010 22:33 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Zwariuję w tym pokoju z taką ilością kotów :roll:

Astra się cofnęła wstecz. Działa to na Nią bardzo destrukcyjnie, ale cóz mam nadzieję ze zaakceptuje Nowy model rodziny Mikusia :mrgreen:
Sofi z początku bardzo ciekawska, a teraz olewka totalna. W końcu na włościach dziewczynka :1luvu: Nie ukrywam ze się w niej zakochałam :1luvu:

A matka z 3-ką dzieci siedzą w klacie i śpią Odstresowują się :kotek:

Poprosimy o potrójne becikowe, a co :wink: :ryk:
MIKUŚ

Post » Pt kwi 23, 2010 22:37 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Iweta pisze:Terenia czy to wojaże zagraniczne bedą, czy w Kraju naszym przecudnym ? :wink:

Iwonko wojaże będą zagraniczne do krainy wiatraków i tulipanów :D czyli Holandii, ale też kociaste sprawy jak najbardziej będą brane pod uwagę - bo zaproszenie mam od Mirki która w zasadzie była "sprawczynią" darów które dostałyśmy dla naszych kociakó z Holandii :D a więc to będzie przyjemne z pożytecznym :D

terenia1

Post » Pt kwi 23, 2010 22:40 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

terenia1 pisze:
Iweta pisze:Terenia czy to wojaże zagraniczne bedą, czy w Kraju naszym przecudnym ? :wink:

Iwonko wojaże będą zagraniczne do krainy wiatraków i tulipanów :D czyli Holandii, ale też kociaste sprawy jak najbardziej będą brane pod uwagę - bo zaproszenie mam od Mirki która w zasadzie była "sprawczynią" darów które dostałyśmy dla naszych kociakó z Holandii :D a więc to będzie przyjemne z pożytecznym :D

To Terenia będzie zbierać kapselki z piwka i napojów (ale najwazniejsze piwne) i przywiezie dla mojego Synka-zbieracza kapsli :wink: Prosimy slicznie :D
(ma juz 2280 szt kapsli piwnych z róznych krajów :D )

Moga być podwójne, to beda na wymiane 8)

Iweta

Post » Pt kwi 23, 2010 22:43 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

A Ja zamawiam trawę i sterylkę :ryk:
MIKUŚ

Post » Pt kwi 23, 2010 22:50 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

MIKUŚ pisze:A Ja zamawiam trawę i sterylkę :ryk:

Basia dlaczego chcesz sobie zrobić sterylke? 8O :strach:

Iweta

Post » Pt kwi 23, 2010 22:54 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Iwonko nie ma sprawy masz załatwione :D Baśka chyba ani trawka, ani sterylka nie będzie mozliwa :mrgreen: mam obawy żeby mnie nie przymknęli w trakcie przemytu trawki :D ale może coś pokombinuję jakąś maleńką działeczkę :mrgreen:

terenia1

Post » Pt kwi 23, 2010 22:57 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

terenia1 pisze:Cztery kociaki takie koło 3 miesiace może troszkę starsze strasznie chciały się zabrać :(
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
Strasznie mi ich żal, kurcze mamy klatki może gdzieś by znalazły kawałek miejsca

Dziewczyny mam prośbę nie dałby rady ktoś przetrzymać tych 4 łobuziaków one całkiem śmigające szkoda ich bardzo na schron, jak wrócę zabrałabym je do siebie :) tylko troszkę ponad tydzień plisss :D

terenia1

Post » Pt kwi 23, 2010 22:59 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Niech ktoś się zlituje nad tymi maleństwami. Śmigające piękności. PROSIMY :1luvu:
MIKUŚ

Post » Sob kwi 24, 2010 12:56 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Dziewczyny w miarę możliwości proszę uzupełniajcie grafik

PON(26.04) R HIDI W BONA
WTO(27.04) R ........ W HIDI
ŚR (28.04) R BONA W AGNIESZKA
CZW(29.04) R MONIKA W DOROTA
PIĄ (30.04) R .......... W..........
SOB(01.05) R DOROTA W aGNIESZKA
NIEDZ(02.05) R .......... W BEATA

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie kwi 25, 2010 8:29 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Wczoraj zabrałam na DT kocurka burego z białym ( na grzbiecie ma tez maleńkie białe plamki). Terenia robiła mu zdjęcie, był w pierszej kociarni. Czy mogę prosić o ogłoszenia dla niego? Sama nie dam czasowo rady, a szkoda mi było wyjść z pustymi rekami.
To dorosły kot po zmarłej osobie. jest cudowny, kontaktowy, gadajacy z człowiekiem, kuwetkowy, niewychodzący.
Pojechałam wczoraj do schronu zobaczyć kota, który na zdjęciu siedzi w koszyku tam, gdzie kocięta. Niestety, nie zostałam wpuszczona, bo w drugim pomieszczeniu jest kwarantanna. Szkoda, ze ludzie nie maja szans adoptować stamtąd kociąt, bo ludzi w schronie było sporo.
Czy ktos z Was, bedąc w schronie mógłby sprawdzic, czy "kot z koszyka" biały z burymi znaczeniami nie ma przypadkiem zniekształconej źrenicy w jednym oku? Ten na zdjęciu wyglada całkiem jak były tymczasowicz mojej mamy. Mama tak skutecznie schowała umowę, że teraz sama jej nie potrafi odnaleźć, żeby zadzwonić do adoptujacych.
Mój mail: zkociegodworu@gmail.com

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Nie kwi 25, 2010 10:08 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

witam się niedzielnie ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie kwi 25, 2010 10:43 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Dziewczyny pozdrowienia serdeczne z Holandii :D ja sie bycze :D pogoda cudna wiosna w pelni :D pisze dziewnie bo nie a niektorych polskich liter.

terenia1

[poprzednia][następna]