A tak w ogóle to nie wiem na co, ale mam focha! Dziś przyjadą koledzy, ja zmywam bo w kuchni gnój, a tu nagle woda mnie zalewa. Pierdolona rura od zlewu!

Panowie wracają po 16 z zajęć, ja muszę wyjść wieczorem na wykład. Trudno, będzie syf
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia od Behemotha pisze:
A tak w ogóle to nie wiem na co, ale mam focha! Dziś przyjadą koledzy, ja zmywam bo w kuchni gnój, a tu nagle woda mnie zalewa. Pierdolona rura od zlewu!![]()
![]()
Dobrze że chociaż trochę szklanek i talerzy udało się umyć, ale gary stoją jak stały
![]()
Panowie wracają po 16 z zajęć, ja muszę wyjść wieczorem na wykład. Trudno, będzie syf
Kasia od Behemotha pisze:Nie kłócić się baby!Grecy chyba są kotolubni. Za równo na krecie, jak i na rodos zauważyłam że nikt nie odpędza kotów z okolic knajp czy hotelowych kuchni, a jak kotka się koci to się jej nie przeszkadza, nie tępi kociąt. Te kotki ze zdięć miały miski pełne żarcia kociego i czystej wody, obok była skarbonka i tabliczka z prośbą o datki na jedzenie dla kotów. Tego typu skarbonki sa tam w wielu miejscach (sklepy itd)
![]()
A tak w ogóle to nie wiem na co, ale mam focha! Dziś przyjadą koledzy, ja zmywam bo w kuchni gnój, a tu nagle woda mnie zalewa. Pierdolona rura od zlewu!![]()
![]()
Dobrze że chociaż trochę szklanek i talerzy udało się umyć, ale gary stoją jak stały
![]()
AYO pisze:Od słońca?![]()
Chyba jednak nie ale pieknie ten cień rzucam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 69 gości