Do jutra
Moderator: Estraven
Gaia i Antałekcatsnkit pisze:Na pewno to gdzieś tu było, ale ja jak zwykle zakręcona nie znalazłam? O której początek i o ktorej koniec imprezy???
Aś pisze:mnie nie będzie
![]()
Puchacz pisze:A jak bedzie padac to co? Tam jest jakieś zadaszenie cobysmy nie zmokli i zmarzli?

aga_smolik pisze:niestety nie bede w stanie dzis dotrzec do Warszawy, a co za tym idzie przybyc na spotkanie,
bardzo zaluje,
zycze wszystkim milej zabawy i owocnych dyskusji
pozdrawiam aga_smolik
PS. przepraszam za zamieszanie deklarowalam, ze przyjade
katanga pisze:A kto bedzie o 16.00? Bo ja jakoś tak przyjadę, prosto z pracy.
I nie mam identyfikatora i nie mam zdjęć moich kotów, bo 10 filmów leży nie wywołanych ale za to mam chrapkę na poznanie was i na koszulki
katanga pisze:A kto bedzie o 16.00? Bo ja jakoś tak przyjadę, prosto z pracy.
I nie mam identyfikatora i nie mam zdjęć moich kotów, bo 10 filmów leży nie wywołanych ale za to mam chrapkę na poznanie was i na koszulki

Magdalena pisze:kasia piet pisze:PumaIM pisze:kasia piet pisze:A czy ktos mi powie, jak dojechac i dojsc do Lolka? z Woli...
(bylam w Bolku jakies 100 lat przed dinozaurami, bylo ciemno i mokro)
Ja tylko wiem, jak będę wlokła MSN z Osiedla Górczewska. Dopchamy się 401 do Placu Zawiszy, potem pod Sobieskim w 175 i wysiadka 3 przystanki dalej przy Akademii Medycznej, potem na drugą stronę Żwirki i przez Pola Mokotowskie taką główną alejką - Lolek po prawej jest i ma nazwę widoczną...
oooo PumaIM, dzieki! Ja prawie z tej samej okolicy
to tez wleze w 175
A ja z pętli Górczewska (przy Lazurowej) tramwajem 10.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości