19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła
Wróciliśmy wcześniej, Dracul niestety czuje się źle Mam nadzieję, że Goska_bs napisze jakto było, a było chwilami dramatycznie. Przepraszam, jestem zmęczona i muszę odreagować, potem coś napiszę. W każdym razie Dracul bardzo potrzebuje kciuków i dobrych fluidów. Bóg strzegł, że to Gosia została z kotami, a nie sąsiadka.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
Drakulku my tutaj wszyscy bardzo Cię kochamy i trzymamy kciuki najmocniej jak potrafimy
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła