Och dupa spać nie mogę!

Zuzankę boli ząb - dostała lekarstwo i z rana lecimy do dentysty i zostanie przyjęta choćbym tam miała komuś krzywdę zrobić!

Teraz zasnęła bidulka.

Koty też wybudzone, usiłują się przekopać przez kuwetę do sąsiada na dole
Latające koty mi się bardzo podobały, ja też parę takich zdjęć zrobiłam, ale nieostre.

Babajago twoja stara bluzka mnie nie interesuje wcale - ja ciebie lubię bez względu na to w co jesteś ubrana

Czy ty mi się chcesz podobać

. Wiesz ja jakoś tak.... no hetero jestem. Hetera też

Jeśli chodzi o rodziców i ich stosunek do moich facetów, to było tak jak u Babajagi z tym, że w dniu ślubu mi tato powiedział "ale pamiętaj, że gdyby ci było źle, to zawsze możesz wrócić do domu i niczym się nie przejmuj!"
Majencja ja myślę, że ty fajną teściową będziesz i że Izabelka ma farta jak mało kto, że na was trafiła - mam nadzieję, że doceni. Juniora znam tylko przez telefon, ale też na mnie zrobił bardzo dobre ważenie

Taki mądry i ułożony chłopak - dobrze go wychowałaś - gratuluję!
A w ramach dowartościowania dziecięcia opierdzieliłam moją latorośl jak małego króliczka, bo coś tam jej się nie udało i usłyszałam jak moje wkurzone na siebie dziecko mówi "jestem głupia, głupia, głupia!!!"

Już jej 100 razy mówiłam, że nie jest i nie wolno tak mówić

Ona jest okropny nerwus - ma to niestety po mnie

I nie przyjmuje porażki do wiadomości - to też po mnie. Tylko dlaczego się o ta porażkę obwinia...

to już nie po mnie