kasia86 pisze: żeby następnie po kilku tygodniowym pobycie w klatce króliczej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze: żeby następnie po kilku tygodniowym pobycie w klatce króliczej
kasia86 pisze:Przeniosę z wątku na kociarni viewtopic.php?f=13&t=106807KM-Lodz pisze:a więc Tika:-) ma się dobrze. pyszczek wygojony, oczka też. i to bez interwencji chirurgicznej. zbawieniem okazał się dobrze dobrany antybiotyk. dziewczyna ma apetyt i nawet kupy robi już do rzeczy:-)
prawdopodobnie już niedługo zostanie wypuszczona na wolność, na której będzie pozostawać pod opieką naszej wolontariuszki Jagody. niestety dzika jest, jak była...
mam nadzieję, że niedługo uda mi się wrzucić trochę zdjęć.KM-Lodz pisze:dzika królewna ciągle dzika ale wygląda lepiej:-). ma apetycik co widać po minie. i wigoru też jej nie brakuje...
cynamon i wanilia pisze:Gibutkowa, powstanie Funduszu Pokrzywkowego jest akurat dobrym spinoffem kontaktu schron Konin - KM, konińskie koty mają dzięki niemu wsparcie i mamy nadzieję, że nie będzie kotów dzielących los Pokrzywki.
kasia86 pisze:kasia86 pisze:Przeniosę z wątku na kociarni viewtopic.php?f=13&t=106807KM-Lodz pisze:a więc Tika:-) ma się dobrze. pyszczek wygojony, oczka też. i to bez interwencji chirurgicznej. zbawieniem okazał się dobrze dobrany antybiotyk. dziewczyna ma apetyt i nawet kupy robi już do rzeczy:-)
prawdopodobnie już niedługo zostanie wypuszczona na wolność, na której będzie pozostawać pod opieką naszej wolontariuszki Jagody. niestety dzika jest, jak była...
mam nadzieję, że niedługo uda mi się wrzucić trochę zdjęć.KM-Lodz pisze:dzika królewna ciągle dzika ale wygląda lepiej:-). ma apetycik co widać po minie. i wigoru też jej nie brakuje...
Greta_2006 pisze:Pytanie, czy żyje...
Dulencja pisze: Chcę dać Tikusi dom, a nie mogę bo KM kieruje się, nie dobrem kota, ale osobistymi animozjami...
Ja-Ba pisze:KM
Gdzie naprawdę jest Tika?
Greta_2006 pisze:Pytanie, czy żyje...
CoToMa pisze:W profili KM jest takki cytat:
"Podstawowym zadaniem fundacji jest ograniczanie populacji bezpańskich, niechcianych kotów oraz poprawa warunków ich bytowania."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 133 gości