TAKI OTO CZARNUCH CHYBA PERSIK :cry:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze:Puchatkowo się melduje..
Zaraz wkleję na wątku.. i będziemy szukać..
Czy kicia będzie czekać na DT/DS w schronie, czy możesz ją zabrać na TDT?
Edzina pisze:Amms wywolala mnie do tablicy.![]()
Jesli nie macie DT to mozecie mi podrzucic. Wprawdzie mam teraz dzikiego smierdziela (juz w klatce na szczescie), ale drugi DT tez sie znajdzie. Jak nie u mnie, to u wwmonnie. Zreszta do tego czasu dzikus albo sie oswoi, albo bedzie wypuszczony.
aamms pisze:Edzina pisze:Amms wywolala mnie do tablicy.![]()
Jesli nie macie DT to mozecie mi podrzucic. Wprawdzie mam teraz dzikiego smierdziela (juz w klatce na szczescie), ale drugi DT tez sie znajdzie. Jak nie u mnie, to u wwmonnie. Zreszta do tego czasu dzikus albo sie oswoi, albo bedzie wypuszczony.
Edzina, koffam Cię!!
Terenia, znajdziesz transport do Zielonej Góry?
terenia1 pisze:aamms pisze:Edzina pisze:Amms wywolala mnie do tablicy.![]()
Edzina, koffam Cię!!
Terenia, znajdziesz transport do Zielonej Góry?
No super reakcjacoś zaraz powoli postaram się jakoś organizować, bo jak pisałam mnie od jutra nie ma aż cały tydzień i nic już nie dam rady zrobić, ale znajdę kogoś kto u nas mógłby jakoś to wszystko dograć
mam nadzieję, że się uda
Kropeczka13 pisze:Że tak powiem-dyżur w Chatce zrobiony,koty po zastrzykach,Steńka pojechała do D.S. Benkowi się nudzi,klata wolna....to co my mamy zrobić....jedziemy do schronu
po tego bidoka
a co dalej...to się okaże
bo mieszkanie nie z gumy a szkoda
terenia1 pisze:Nokontakty się odezwały
czyli mogę spokojnie się pakować
oj Kropeczka
składaj zamówienie na jakieś nietypowe piwko, albo może "trawkę" przywiozę to sobie "zarajamy"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 100 gości