Nasz Pięciokot. cz.14 I po powodzi! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 22, 2010 18:31 Re: Nasz Pięciokot. cz.14 Nie przenoście nam stolicy do Krakowa!

trawa11 pisze:Przyniosłam wczoraj druki i ....moze włozę pod poduszkę i rano wyjmę wypełnione :roll:
no doopa , nie umiem sie za to zabrac :twisted:

Masz tak jak ja - ni cholery nie potrafię, a jak patrzę na to to mnie trzęsie.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Czw kwi 22, 2010 18:32 Re: Nasz Pięciokot. cz.14 Nie przenoście nam stolicy do Krakowa!

to ja może podpowiem, że w necie jest taki program za darmo.. można ściągnąć, wpisać dane i sam policzy. ew. można później samemu sprawdzić..rozliczasz się pit-37?

KAsia Amy

Od: Nie sty 03, 2010 21:17

Post » Czw kwi 22, 2010 18:34 Re: Nasz Pięciokot. cz.14 Nie przenoście nam stolicy do Krakowa!

kinga w. pisze:
trawa11 pisze:Przyniosłam wczoraj druki i ....moze włozę pod poduszkę i rano wyjmę wypełnione :roll:

Masz tak jak ja - ni cholery nie potrafię, a jak patrzę na to to mnie trzęsie.

Do tej pory babka nas razem z mezem rozliczała ,to sie opłacalo ,bo sporo dostawalismy zwrotu. Ale teraz juz nie dostaniemy. Meza zakład pracy rozliczy, a mnie moglby ZUS,ale wtedy zwrotu za internet bym nie dostala.
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw kwi 22, 2010 18:40 Re: Nasz Pięciokot. cz.14 Nie przenoście nam stolicy do Krakowa!

czyli pitem 37 plus wydatki na internet...
w przyszłym roku niech mąż zaznaczy, że chce się sam rozliczyć a nie przez zakład ;)

KAsia Amy

Od: Nie sty 03, 2010 21:17

Post » Czw kwi 22, 2010 18:47 Re: Nasz Pięciokot. cz.14 Nie przenoście nam stolicy do Krakowa!

kinga w. pisze:Różowy jest taki:
Obrazek

Męczyć domek! NIech się pochwali Lucusiem.

Piękny jest :1luvu:

Pieczarka

Od: Wto lip 15, 2008 12:23

Post » Czw kwi 22, 2010 18:50 Re: Nasz Pięciokot. cz.14 Nie przenoście nam stolicy do Krakowa!

Ściągnij z netu program do wypełniania pitów. Jest bezpłatny. Łatwiej go wypełnić. :ok:

Pieczarka

Post » Czw kwi 22, 2010 18:53 Re: Nasz Pięciokot. cz.14 Nie przenoście nam stolicy do Krakowa!

KAsia Amy pisze:czyli pitem 37 plus wydatki na internet...
w przyszłym roku niech mąż zaznaczy, że chce się sam rozliczyć a nie przez zakład ;)

wcześniej też Go zaklad rozliczal, ale odkąd się dowiedzial,ze razem mozemy cos zyskać to więc to wykorzystalismy,a było warto :wink:
Obrazek

Danusia

Post » Czw kwi 22, 2010 18:54 Re: Nasz Pięciokot. cz.14 Nie przenoście nam stolicy do Krakowa!

Pieczarka pisze:

Ściągnij z netu program do wypełniania pitów. Jest bezpłatny. Łatwiej go wypełnić. :ok:

jak zaczelam to z netu robic ,to mi wyszlo ,ze mam jeszcze 200 zł dopłacic 8O , co raczej chyba niemozliwe.
Obrazek

Danusia

Post » Czw kwi 22, 2010 18:59 Re: Nasz Pięciokot. cz.14 Nie przenoście nam stolicy do Krakowa!

trawa11 pisze:
Pieczarka pisze:

jak zaczelam to z netu robic ,to mi wyszlo ,ze mam jeszcze 200 zł dopłacic 8O , co raczej chyba niemozliwe.

Tyle nie dopłacaj lepiej kup coś kotom :ryk: . U mnie to TŻ wypełnia pity. Klika przez 10 min i gotowe.

Pieczarka

Post » Czw kwi 22, 2010 19:08 Re: Nasz Pięciokot. cz.14 Nie przenoście nam stolicy do Krakowa!

Pieczarka pisze:

Tyle nie dopłacaj lepiej kup coś kotom :ryk: . U mnie to TŻ wypełnia pity. Klika przez 10 min i gotowe.

ani myslę dopłacac :mrgreen: , wolę dostać :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Pt kwi 23, 2010 6:47 Re: Nasz Pięciokot. cz.14 Nie przenoście nam stolicy do Krakowa!

Słoneczko cudne za oknem, jadę. Mam nadzieję że mnie nie wkręci jak w środę. Zapowiadali w TV ładną pogodę na cały weekend, no sobote pochmurną ale bez opadów. Tylko że statystyka, polityka i prognoza pogody to trzy metody mijania się z prawdą... :wink:
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Pt kwi 23, 2010 7:15 Re: Nasz Pięciokot. cz.14 Nie przenoście nam stolicy do Krakowa!

Witanko 8)
Kinga - mojej koleżance z pracy spodobały się wężyki, czy masz swoje wyroby w jednym miejscu obfocone? Na pewno masz ale nie mogę znaleźć :roll:
Puść matołowi obrazki na pw :roll: rozpowszechnię wśród swoich a nóż-widelec :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt kwi 23, 2010 7:20 Re: Nasz Pięciokot. cz.14 Nie przenoście nam stolicy do Krakowa!

kinga w. pisze:Słoneczko cudne za oknem, jadę. Mam nadzieję że mnie nie wkręci jak w środę. Zapowiadali w TV ładną pogodę na cały weekend, no sobote pochmurną ale bez opadów. Tylko że statystyka, polityka i prognoza pogody to trzy metody mijania się z prawdą... :wink:

Nooo, dzisiaj wyjątkowo ładnie :D
I troszkę cieplej jak wczoraj :D

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Pt kwi 23, 2010 7:28 Re: Nasz Pięciokot. cz.14 Nie przenoście nam stolicy do Krakowa!

AYO pisze:Witanko 8)
Kinga - mojej koleżance z pracy spodobały się wężyki, czy masz swoje wyroby w jednym miejscu obfocone? Na pewno masz ale nie mogę znaleźć :roll:
Puść matołowi obrazki na pw :roll: rozpowszechnię wśród swoich a nóż-widelec :wink:

Kinga kiedyś gdzieś tutaj pokazywała kilka swoich dzieł, ale też teraz nie mogę znaleźć. W każdym razie cudne były :1luvu: Szkoda, że jak byłam na wakcjach w Krakowie nie wiedziałam w którym miejscu je rozprowadza, bo na pewno bym ją odwiedziła, ale wtedy to chyba jeszcze nawet jej wątku nie znałam :roll:

Co do pitów to ja już od kilku lat rozliczam na programach, najczęściej z darmowej płytki z "RZeczpospolitej" lub "Wyborczej" i rozliczam cała rodzinkę i jeszcze jacyś znajomi nieraz się przypętają. Nawet jak moją mamę i ojca rozlicza ZUS to ja potem i tak ich dodatkowo rozliczam, bo szkoda tracić 1% podatku. Nie są to duże pieniądze z ich emerytur może 7-12 złotych, ale zawsze coś i na kilka puszek dla kotów wystarczy :D I co roku tez staram się na inną "kocią" organizcję OPP wysyłać, coby było sprawiedliwie.
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

[poprzednia][następna]