trawa11 pisze:Przyniosłam wczoraj druki i ....moze włozę pod poduszkę i rano wyjmę wypełnione![]()
no doopa , nie umiem sie za to zabrac
Masz tak jak ja - ni cholery nie potrafię, a jak patrzę na to to mnie trzęsie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:Przyniosłam wczoraj druki i ....moze włozę pod poduszkę i rano wyjmę wypełnione![]()
kinga w. pisze:trawa11 pisze:Przyniosłam wczoraj druki i ....moze włozę pod poduszkę i rano wyjmę wypełnione![]()
Masz tak jak ja - ni cholery nie potrafię, a jak patrzę na to to mnie trzęsie.
KAsia Amy pisze:czyli pitem 37 plus wydatki na internet...
w przyszłym roku niech mąż zaznaczy, że chce się sam rozliczyć a nie przez zakład
Pieczarka pisze:trawa11 pisze:Przyniosłam wczoraj druki i ....moze włozę pod poduszkę i rano wyjmę wypełnione![]()
Ściągnij z netu program do wypełniania pitów. Jest bezpłatny. Łatwiej go wypełnić.
trawa11 pisze:Pieczarka pisze:trawa11 pisze:Przyniosłam wczoraj druki i ....moze włozę pod poduszkę i rano wyjmę wypełnione![]()
Ściągnij z netu program do wypełniania pitów. Jest bezpłatny. Łatwiej go wypełnić.
jak zaczelam to z netu robic ,to mi wyszlo ,ze mam jeszcze 200 zł dopłacic, co raczej chyba niemozliwe.
Pieczarka pisze:
Tyle nie dopłacaj lepiej kup coś kotom. U mnie to TŻ wypełnia pity. Klika przez 10 min i gotowe.
kinga w. pisze:Słoneczko cudne za oknem, jadę. Mam nadzieję że mnie nie wkręci jak w środę. Zapowiadali w TV ładną pogodę na cały weekend, no sobote pochmurną ale bez opadów. Tylko że statystyka, polityka i prognoza pogody to trzy metody mijania się z prawdą...
AYO pisze:Witanko![]()
Kinga - mojej koleżance z pracy spodobały się wężyki, czy masz swoje wyroby w jednym miejscu obfocone? Na pewno masz ale nie mogę znaleźć![]()
Puść matołowi obrazki na pwrozpowszechnię wśród swoich a nóż-widelec
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości