Na szczeście dla mojej wątpliwej linii w porę przpomniałam sobie, że przecież już nie gotuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monostra pisze:O! Wygląda smakowicie <oblizująca się ikonka> , a i prezentująca modelka piękna. Tylko jak to ugryźć, nie będąc wężem?!
alus1 pisze:jakoś tak bez przekonania piszeszsama nie wiem czy mówisz o Maupie czy o jedzeniu
JoasiaS pisze:alus1 pisze:jakoś tak bez przekonania piszeszsama nie wiem czy mówisz o Maupie czy o jedzeniu
O jedzeniu, Aluś, o jedzeniu. Choć Mycha nieustannie mnie rozczula i bawi
. Postaram się zrobić. Ale to będzie bardziej danie dla Michała, niż dla mnie. Mnie jakoś te mcdonaldowe przekąski nie biorą
alus1 pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:jakoś tak bez przekonania piszeszsama nie wiem czy mówisz o Maupie czy o jedzeniu
O jedzeniu, Aluś, o jedzeniu. Choć Mycha nieustannie mnie rozczula i bawi
. Postaram się zrobić. Ale to będzie bardziej danie dla Michała, niż dla mnie. Mnie jakoś te mcdonaldowe przekąski nie biorą
A mielone lubisz?
JoasiaS pisze:alus1 pisze:JoasiaS pisze:O jedzeniu, Aluś, o jedzeniu. Choć Mycha nieustannie mnie rozczula i bawi
A mielone lubisz?
Tyż nie bardzo.... Ale się mną tak nie przejmuj, Alusia
. Zobacz ile ciotek ucieszyło się na widok tych hamburgerów. Będą robić i wcinać aż miło
. Michał też zje ze smakiem jak zrobię
alus1 pisze:hmm nie przejmuj, nie przejmuj jak to Twoje przepisy![]()
alus1 pisze:to weź dla siebie kapustę pekińską warzywka jak w przepisie (pomidor ogorek cebula), puszkę tuńczyka i wylej na to ten sos
JoasiaS pisze:alus1 pisze:hmm nie przejmuj, nie przejmuj jak to Twoje przepisy![]()
No przestań. Przecież nie tylko ja je realizuję. Masz tu na forum jeszcze kilka wiernych fanek
![]()
Moja mama też się ciągle dopytuje co nowego gotowałaś. Drukuję jej Twoje przepisy, ona gotuje i jest zachwycona Twoją umiejętnością łączenia smaków.
alus1 pisze:to weź dla siebie kapustę pekińską warzywka jak w przepisie (pomidor ogorek cebula), puszkę tuńczyka i wylej na to ten sos
To następnym razem. Najpierw zrobię dokładnie tak jak podałaś![]()
alus1 pisze:pamiętasz placuszki z jabłkami?
alus1 pisze:a tak w ogóle to się rumienię przez Ciebie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 113 gości