krynia08 pisze:no to podnosimy skarboneczke w ten zimny dzionek brrrrrrr
A chłopaki jeszcze nie dotarli do nas

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:no to podnosimy skarboneczke w ten zimny dzionek brrrrrrr
pucio79 pisze:krynia08 pisze:no to podnosimy skarboneczke w ten zimny dzionek brrrrrrr
A chłopaki jeszcze nie dotarli do nas
Mruczeńka1981 pisze:Dzisiaj mam pracowity dzień-duuużo sprzątania, więc zapraszam nr 39 do pomocy
krynia08 pisze:jak by ktoś nie widział to przypominam ze sa 2 bazarki dla silver naszejwystawiane przez dyrektorke mruczenke i paulinka116 wiec zapraszamy gorąco
![]()
IKA 6 pisze:Dziewczyny chciałam Was przeprosić i podziękować. Przeprosić bo na moje konto kocie zaglądam czasami ( nie zrobiłam tego przez miesiąc), podziękować, bo na koncie znalazła się dodatkowa kwota dla Serduszka![]()
Dzisiaj właśnie kupiłam dla Maszki kurze serduszka, które uwielbia ( oczywiście w rosołku z marchewka i makaronem). Jutro dostanie na obiad razem z resztą stada.
![]()
![]()
Jeszcze raz bardzo dziękuję ( zrobię tez zapas serduszek)![]()
![]()
Mruczeńka1981 pisze:IKA 6 pisze:Dziewczyny chciałam Was przeprosić i podziękować. Przeprosić bo na moje konto kocie zaglądam czasami ( nie zrobiłam tego przez miesiąc), podziękować, bo na koncie znalazła się dodatkowa kwota dla Serduszka![]()
Dzisiaj właśnie kupiłam dla Maszki kurze serduszka, które uwielbia ( oczywiście w rosołku z marchewka i makaronem). Jutro dostanie na obiad razem z resztą stada.
![]()
![]()
Jeszcze raz bardzo dziękuję ( zrobię tez zapas serduszek)![]()
![]()
oj to już dawno byłoto my dziękujemy za przygarnięcie Maszki
krynia08 pisze:no to na dobranoc http://www.youtube.com/watch?v=esF4Sg9b ... re=related
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 73 gości