MaryLux pisze:Maniek - stary dziad
Jak Maniek stary dziad

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Maniek - stary dziad
trawa11 pisze:MaryLux pisze:Maniek - stary dziad
Jak Maniek stary dziad, to w takim razie nie wiem do jakiej kategorii siebie mam zaliczyć
KAsia Amy pisze:Np. Mili myśli, że jak drapie "W" kuwete to się urobek sam zakopuje
kinga w. pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:Maniek - stary dziad
Jak Maniek stary dziad, to w takim razie nie wiem do jakiej kategorii siebie mam zaliczyć
Podrzucić kilka propozycji?
tillibulek pisze:KAsia Amy pisze:Np. Mili myśli, że jak drapie "W" kuwete to się urobek sam zakopuje
albo jak zakopuje sciane![]()
trawa11 pisze:ścianę zakopuje.Az muszę się przyjrzeć ,czy moje takie praktyki stosują
trawa11 pisze:no tak. Własnie się przyjrzałam ścianie kąta ,w którym miski kocie misi stoją. Hm...nie przypominam sobie żeby ten kawalek byl pomalowany w picasso
,a takowy jest
trawa11 pisze:no tak. Własnie się przyjrzałam ścianie kąta ,w którym miski kocie misi stoją. Hm...nie przypominam sobie żeby ten kawalek byl pomalowany w picasso
,a takowy jest
KAsia Amy pisze:Otóż to
Zeby tylko broń boże się łapki nie obrudziły! I żeby coś za pazurek nie weszło
KAsia Amy pisze:Taaa... Szkoda tylko, że nieraz stanie po jednej stronie i przewróci kuwtęWtedy załatwia się na ten wysypany żwirek i ucieka
KAsia Amy pisze:Taaa... Szkoda tylko, że nieraz stanie po jednej stronie i przewróci kuwtęWtedy załatwia się na ten wysypany żwirek i ucieka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości