magdaradek pisze:tytuł powinien być alarmujący i oczywiście zgodny z prawdą, np.:
"Tika wyrzucona przez Kocią Mamę na podwórko, fundacja nie chce oddać kotki! Forum! Błagamy o pomoc!!"
popieram

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:tytuł powinien być alarmujący i oczywiście zgodny z prawdą, np.:
"Tika wyrzucona przez Kocią Mamę na podwórko, fundacja nie chce oddać kotki! Forum! Błagamy o pomoc!!"
Dulencja pisze:A może:
Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!
Zmieści się
KM-Lodz pisze:
była w Koninie:-) teraz jest w DT Kociej Mamy ale jakby znalazł się domek w Koninie, to jak najbardziej ją oddamy temu miastu:-)
mar9 pisze:jeśli ceną będzie uratowanie życia choć jednego kotunia to ja mogę przeprosić za siebie i całą ludzkość a nie tylko za tą małą cząstkę forumowiczów z miau
a teraz bijcie
Dulencja pisze:A może:
Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!
Zmieści się
Konin pisze:Eh znalazłam takie słowa KM napisane na wątku innego kota z Konina, który bardzo krótko był pod opieką fundacji. Koteczka przekroczyła TMKM-Lodz pisze:
była w Koninie:-) teraz jest w DT Kociej Mamy ale jakby znalazł się domek w Koninie, to jak najbardziej ją oddamy temu miastu:-)
chodzi o Nadię
viewtopic.php?f=13&t=108802
tak jakoś czytając te słowa stwierdziłam, że wstawię je tutaj, bo przecież wszystkie chciałybyśmy uzyskać taką obietnicę w sprawie Tiki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, lucjan123 i 66 gości