Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Kotki odstawione do dra Lisa. Ago, ja mam dwa tymczasy w (), ale dwa.
aneta od zwierzyńca pisze:powiedzcie mi proszę, czy ktoś z was zagląda czasem do Arwetu w Wieliczce?
lutra pisze:aneta od zwierzyńca pisze:powiedzcie mi proszę, czy ktoś z was zagląda czasem do Arwetu w Wieliczce?
Ja, jutro ok. 11.
Ago, w sprawie kotki nic nie wiadomo, bo kotka wyszła w czasie przekładania do trans i siedzi na zabudowanym balkonie. Klatka nastawiona. Do Szpeyera dra jedzie Tosza z Armaturkiem w ciąży, mają sprawdzać. Jak będzie ok, to zostawia na ciach, a ja potem do niej odwiozę.
lutra pisze:Armaturek ma zabieg. Zawiozę go do Toszy i zawiozę Szatana Tri do Sol i Płaczącą Burą na Kocimską, po drodze pewnie padnę na moje przeziębienie. Edit_f, dzięki za gotowość wożenia, ale zostaw sobie siły i czas na czas beze mnie.
Wieczorem relacja, co i jak.
Na przyszły tydzień (wtorek i czwartek) są zamówione sterylki u dra Lisa, więc trzeba łapać. Ja, może, jeśli będę w weekend, spróbuję tę Bezę (bo jest Bez oka, Bez ogona i trochę Bez biodra) z Podwawelskiego złapać, chyba że ktoś da radę spróbować wcześniej.
lutra pisze:Armaturek ma zabieg. Zawiozę go do Toszy i zawiozę Szatana Tri do Sol i Płaczącą Burą na Kocimską, po drodze pewnie padnę na moje przeziębienie. Edit_f, dzięki za gotowość wożenia, ale zostaw sobie siły i czas na czas beze mnie.
Wieczorem relacja, co i jak.
Na przyszły tydzień (wtorek i czwartek) są zamówione sterylki u dra Lisa, więc trzeba łapać. Ja, może, jeśli będę w weekend, spróbuję tę Bezę (bo jest Bez oka, Bez ogona i trochę Bez biodra) z Podwawelskiego złapać, chyba że ktoś da radę spróbować wcześniej.
Tweety pisze:strona krakowska leży
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, niafallaniaf, puszatek, Tundra i 96 gości