Zabierz nas z piwnicy! Trzy super koty czekają! [Szczecin]

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon kwi 19, 2010 19:19 Re: Zabierz nas z piwnicy! Trzy super koty czekają! [Szczecin]

hopsam
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Śro kwi 21, 2010 11:46 Re: Zabierz nas z piwnicy! Trzy super koty czekają! [Szczecin]

U trójcy kotów bez zmian - co wieczór bawią się na korytarzach, biegają ale bardzo proszą Starszego Pana o uwagę, której on nie może im tyle dać. Wszak ma jeszcze żonę, która długo dochodzi do zdrowia po operacji zaćmy. Z tego, co zrozumiałam nadal nie wrócił jej wzrok... Więc Starszy Pan ma pod opieką piwniczne koty, podwórkowe koty, dwie czy trzy dzikie sztuki na działkach i jeszcze swoją dość liczną gromadkę. I nie najlepsze zdrowie. Trzeba go odciążyć. Oprócz ogłoszeń internetowych co jeszcze mogę zrobić?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

shenn

Od: Wto wrz 11, 2007 7:18

Post » Nie maja 16, 2010 20:17 Re: Zabierz nas z piwnicy! Trzy super koty czekają! [Szczecin]

czemu tutaj tak cicho? :conf:
http://allegro.pl/item1042419573_mala_s ... _domu.html
allegro dla kociastych :D
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Nie maja 16, 2010 20:43 Re: Zabierz nas z piwnicy! Trzy super koty czekają! [Szczecin]

sebriel pisze:czemu tutaj tak cicho? :conf:
http://allegro.pl/item1042419573_mala_s ... _domu.html
allegro dla kociastych :D

Jessuuu... Totalnie nie mam czasu na pisanie na forach itp itd... Ale jak już mnie do tablicy wywołują to ekspresowe newsy:

Otóż - nikt nie jest zainteresowany. Zdaję sobie sprawę, że sam internet to nie wszystko, ale nie mam głowy, żeby ogarnąć sprawę... Jak mi zejdzie kilka "last-minut-spraw" to będę działać. Kociambery czują się dobrze, Starszy Pan póki co też. Widujemy się co parę dni, bo zazwyczaj wychodzimy karmić podwórkowce wcześniej niż on (wstajemy o 5 do pracy...). Zanieśliśmy ostatnio kotom myszkę futrzaną, grzechoczącą (mają do zabawy tylko kawałek futerka) i mysza zrobiła furorę! Bawią się przecudnie i nawet Kocurek i Średnia podchodzą czasami blisko człowieka a Mała jak zwykle bezpośrednia. Mała wykręciła też tydzień temu numer - zwiała przez drzwi, gdy Pan do nas mówił coś przez uchylone drzwi. Bała się wrócić, schowała się w krzaki i dostała bęcki od podwórkowca - wrzeszczała okropnie ale potem się okazało, że bardziej ze strachu, bo nie była ranna. Po ok pół godzinie wróciła sama do piwnicy...

Co do innych wątków - oswajanie Małego idzie do przodu, choć gryzak z niego ogromny. Myślę, że w przeciągu kilku dni uda nam się pojechać do weta na kompleksowe oględziny w końcu. A sterylki podwórkowców muszą poczekać, mimo, że nie jest ciekawie. Po prostu nie ogarniam a doba kurczy się z każdą minutą. Ciężki czas chwilowo...

shenn

Post » Nie maja 16, 2010 20:46 Re: Zabierz nas z piwnicy! Trzy super koty czekają! [Szczecin]

Aaaa i dziękuję wielce za allegro! cmok cmok cmok :*

shenn

[poprzednia]