KRK-Puchatkowo-zostawiony na parkingu cz-b pers szuka domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 11, 2010 21:16 Re: KRK-Puchatkowo-niebieskooki kremowy Ramzes

Pieczarka pisze:Jutro będę się widzieć z domkiem Śmierdziela vel Lucusia. Na pewno wszystko dobrze. Gdyby było coś nie tak to by dzwonili. Mają do mnie telefon. Postaram się wyciągnąć trochę zdjęć.

:1luvu: KOleś pewnie odrasta już po goleniu... I śmierdzieć przestaje powoli... :roll:
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Nie kwi 11, 2010 21:22 Re: KRK-Puchatkowo-niebieskooki kremowy Ramzes

kinga w. pisze:
Pieczarka pisze:Jutro będę się widzieć z domkiem Śmierdziela vel Lucusia. Na pewno wszystko dobrze. Gdyby było coś nie tak to by dzwonili. Mają do mnie telefon. Postaram się wyciągnąć trochę zdjęć.

:1luvu: KOleś pewnie odrasta już po goleniu... I śmierdzieć przestaje powoli... :roll:

Śmierdział tak na początku że już był kilka razy kąpany. Zmieniali co drugi dzień pościel. Żwirek zapachowy w kuwecie. Mieli zaprawę przed świętami.

Pieczarka

Od: Wto lip 15, 2008 12:23

Post » Nie kwi 11, 2010 21:27 Re: KRK-Puchatkowo-niebieskooki kremowy Ramzes

Pieczarka pisze:
Śmierdział tak na początku że już był kilka razy kąpany. Zmieniali co drugi dzień pościel. Żwirek zapachowy w kuwecie. Mieli zaprawę przed świętami.

Ma się te hormony, co nie? :mrgreen: Nie mów mi jak śmierdział - pierwsze to go wykąpałam a i tak zaraz waliło jak z murzyńskiej chatki.
Obrazek

kinga w.

Post » Nie kwi 11, 2010 21:36 Re: KRK-Puchatkowo-niebieskooki kremowy Ramzes

W domku na początku też mówli do niego Śmierdziel. Szybko wybrali imię żeby się nie przyzwyczaić do Śmierdziela.

Pieczarka

Post » Nie kwi 11, 2010 21:39 Re: KRK-Puchatkowo-niebieskooki kremowy Ramzes

Pieczarka pisze:W domku na początku też mówli do niego Śmierdziel. Szybko wybrali imię żeby się nie przyzwyczaić do Śmierdziela.

:ryk: Wiedziałam że trafione!
Obrazek

kinga w.

Post » Śro kwi 14, 2010 9:22 Re: KRK-Puchatkowo-niebieskooki kremowy Ramzes

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ramzes z dnia na dzień przybywa
ranki schodzą siniaki zanikły kotek zdrowieje
z dnia na dzień czuje się dobrze odstawiono wszystkie
chemiczne wspomagacze kot waży 4 kg
lekarz nie wnosi zastrzeżeń co do zdrowia
jedyne w chwili obecnej ma nadwrażliwość skóry
może to być spowodowane brakiem sierści
Możemy zacząć szukać domu stałego
Komu , komu bo szukamy domu
Wiek około roku
korzysta z kuwety jada wszystko
bardzo spokojny towarzyski psy mu nie przeszkadzają
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Śro kwi 14, 2010 9:27 Re: KRK-Puchatkowo-niebieskooki kremowy Ramzes

Wielkie kciuki za wspaniały dom dla Ramzesika :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro kwi 14, 2010 9:43 Re: KRK-Puchatkowo-niebieskooki kremowy Ramzes

śliczny koteczek :)
szybko ktoś go pokocha na pewno :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro kwi 14, 2010 11:15 Re: KRK-Puchatkowo-niebieskooki kremowy Ramzes

mocno trzymam kciuki :ok: :ok: za najlepszy domek dla Ramzesa

rajtar

Od: Pt mar 05, 2010 12:54

Post » Śro kwi 14, 2010 21:35 Re: KRK-Puchatkowo-niebieskooki kremowy Ramzes

:ok: :ok: :ok:
Jasmina

Post » Pt kwi 16, 2010 8:36 Re: KRK-Puchatkowo-niebieskooki kremowy Ramzes

Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Post » Pt kwi 16, 2010 8:46 Re: KRK-Puchatkowo-niebieskooki kremowy Ramzes

powodzenia w szukaniu domu :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt kwi 16, 2010 20:24 Re: KRK-Puchatkowo-niebieskooki kremowy Ramzes

Ramzes w nowym domku
ma do towarzystwa malutką psinkę i starszą koteczkę
Ramzes wszedł na ręce wtulił się i polizał nowa dużą
sam się wkupił mieszkanie zwiedził i jak basza leży na środku wersalki
teraz czekamy na zdjęcia
:lol:
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Post » Pt kwi 16, 2010 20:40 Re: KRK-Puchatkowo-niebieskooki kremowy Ramzes

Ktoś się dowiedział,że pomagam kotom (teraz nie mam możliwości tymczasowania) i dostałam taką wiadomość-na pw mogę podać telefon tej osoby
"Potrzebny jest dom dla koteczki rasy pers.
Kotka ma około 4 lat(jest to trudne do stwierdzenia-brak dokumentów), właścicielka nie może już się nią zajmować a osoba, u której w tej chwili mieszka, nie może i nie chce jej u siebie trzymać.
Jadzia-tak się nazywa, jest rudą, niekastrowaną kotką. Jest w strasznym stanie-kołtuny na całym ciele-nadające się tylko do ogolenia, ma typowe problemy z okolicą oczu i nosa-wypływy(brak czyszczenia tych okolic). Oprócz tego ma najprawdopodobniej wrzód rogówki(nie jest to 100% diagnoza-jutro obecny opiekun ma jeszcze raz udać się do weterynarza, który zbada oko i być może postawi prawidłową diagnozę).
Kotka ma najprawdopodobniej problemy z przystosowaniem się do nowego otoczenia i zwierząt tam przebywających(posikuje w całym domu i goni inne zwierzaki-głównie psy). Podobno w jej poprzednim domu takich problemów nie było. Ogólnie na pierwszy rzut oka i pierwszy dotyk koteczka wydaje się być wyjątkowo milusińska i chętna do głaskania.
Jeżeli nie znajdę kotce w najbliższym czasie domu to niestety zostanie albo uśpiona(jej obecny opiekun już chciał to zrobić dzisiaj), albo oddana do schroniska, gdzie czeka ją podobny los.
Kotka potrzebuje troskliwej opieki i wyjątkowej cierpliwości."

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Śro kwi 21, 2010 9:27 Re: KRK-Puchatkowo-niebieskooki kremowy Ramzes

Mruczeńka1981 pisze:Ktoś się dowiedział,że pomagam kotom (teraz nie mam możliwości tymczasowania) i dostałam taką wiadomość-na pw mogę podać telefon tej osoby
"Potrzebny jest dom dla koteczki rasy pers.
Kotka ma około 4 lat(jest to trudne do stwierdzenia-brak dokumentów), właścicielka nie może już się nią zajmować a osoba, u której w tej chwili mieszka, nie może i nie chce jej u siebie trzymać.
Jadzia-tak się nazywa, jest rudą, niekastrowaną kotką. Jest w strasznym stanie-kołtuny na całym ciele-nadające się tylko do ogolenia, ma typowe problemy z okolicą oczu i nosa-wypływy(brak czyszczenia tych okolic). Oprócz tego ma najprawdopodobniej wrzód rogówki(nie jest to 100% diagnoza-jutro obecny opiekun ma jeszcze raz udać się do weterynarza, który zbada oko i być może postawi prawidłową diagnozę).
Kotka ma najprawdopodobniej problemy z przystosowaniem się do nowego otoczenia i zwierząt tam przebywających(posikuje w całym domu i goni inne zwierzaki-głównie psy). Podobno w jej poprzednim domu takich problemów nie było. Ogólnie na pierwszy rzut oka i pierwszy dotyk koteczka wydaje się być wyjątkowo milusińska i chętna do głaskania.
Jeżeli nie znajdę kotce w najbliższym czasie domu to niestety zostanie albo uśpiona(jej obecny opiekun już chciał to zrobić dzisiaj), albo oddana do schroniska, gdzie czeka ją podobny los.
Kotka potrzebuje troskliwej opieki i wyjątkowej cierpliwości."

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Co z kotką. Nadrabiam zaległości.

Pieczarka

[poprzednia][następna]