Moderator: Estraven
AniHili pisze:Ja karmiłam przez ostatnie 3 miesiące Trovetem LRD i żadne cudo. Kot je średnio, co jest dziwne, bo on zje wszystko, jest jak spasiony odkurzacz.
Wcześniej przez dwa miesiące miałam właśnie Hill's Feline d/d i teraz wracam do niej (przerwa była spowodowana brakiem dostępności karmy). Mścisiek jadł ją bardzo chętnieNiestety innymi informacjami nie pomogę, bo mój kot jest raczej zadowolony z każdej karmy bez kurczaka (nie drapie się, nie łysieje itp.).
margo22 pisze:AniHili pisze:Ja karmiłam przez ostatnie 3 miesiące Trovetem LRD i żadne cudo. Kot je średnio, co jest dziwne, bo on zje wszystko, jest jak spasiony odkurzacz.
Wcześniej przez dwa miesiące miałam właśnie Hill's Feline d/d i teraz wracam do niej (przerwa była spowodowana brakiem dostępności karmy). Mścisiek jadł ją bardzo chętnieNiestety innymi informacjami nie pomogę, bo mój kot jest raczej zadowolony z każdej karmy bez kurczaka (nie drapie się, nie łysieje itp.).
A ile razy po niej robi kupkę?
margo22 pisze:Mam nadzieję, że im się też zmniejszy częstotliwość-na razie średnio 2 razy dziennie, ale karmę jedzą dopiero niecały tydzień...więc może to kwestia czasu?
A jak dajesz mięso to dodatkowo oprócz d/d czy zamiast?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości