Moderator: Estraven

Anna Rylska pisze:piękne śpiochy

mar9 pisze:agakow82 pisze:Bożenko może dziewczynki po sterylce są takie bardziej ruchliwe?:) Hania też jest wysterylizowana i wszedzie jej pełno![]()
A Oktuś kastrat i taki spokojny,No ale on to zawsze byl spokojny nawet jak byl "pełnojajeczny"teraz chyba ma okres dojrzewania bo mega pieszczoch sie zrobił
ino smyrac i smyrac ..............no i cała noc śpi ze mna
Murzynek jest chłopczykiem wykastrowanym i też go wszędzie pełno, tak że to chyba nie reguła, zależy od charakteru kociambra a nie jego płci
bozena640 pisze:kalair pisze:
Witamy Kretki po zabiegach pielęgnacyjnych i Dużą

agakow82 pisze:mar9 pisze:agakow82 pisze:Bożenko może dziewczynki po sterylce są takie bardziej ruchliwe?:) Hania też jest wysterylizowana i wszedzie jej pełno![]()
A Oktuś kastrat i taki spokojny,No ale on to zawsze byl spokojny nawet jak byl "pełnojajeczny"teraz chyba ma okres dojrzewania bo mega pieszczoch sie zrobił
Murzynek jest chłopczykiem wykastrowanym i też go wszędzie pełno, tak że to chyba nie reguła, zależy od charakteru kociambra a nie jego płci
Marysiu Haneczka to ma charakterek![]()
kalair pisze:bozena640 pisze:kalair pisze:
Ja tam się nie odkurzałam!

agakow82 pisze:mar9 pisze:agakow82 pisze:Bożenko może dziewczynki po sterylce są takie bardziej ruchliwe?:) Hania też jest wysterylizowana i wszedzie jej pełno![]()
Marysiu Haneczka to ma charakterek![]()
bozena640 pisze:kalair pisze:bozena640 pisze:[
Ja tam się nie odkurzałam!
Po takiej prezentacji nie skusiłaś się na zabieg![]()

kalair pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 22 gości