Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:Proequo - trzy pitbulle rednose???
Agn pisze:Sorki za OT, ale zawsze mi się tak robi, jak widzę TTB z kotami.
proequo pisze:Niedawno wróciliśmy, byłam tak wykończona na wizycie, że dziś Wam sensownie nie powtórzę słów dr Cichockiego, ale w skrócie ma być tak: tydzień intensywnego leczenia oczu kroplami i nawilżania czymś, czego nazwy nie pamiętam (ale mam zapisaną) i dr Cichocki będzie mógł ocenić, czy Rysiek ma genetycznie małą?wpadniętą?cofniętą? gałkę oczną i można będzie przyciąć częściowo 3powiekę, aby Rysio choć trochę widział, czy to powikłania i jeśli Rysiek dobrze odpowie na leczenie, to także będzie można operować oczko. Przepraszam, że tak nieskładnie, ale jak się wchodzi do domu po kilku godzinach, to trzeba obsłużyć kilka psów, rozpakować auto, wyczyścić transportery...
No w każdym razie z oczami może być całkiem nieźle, może nie idealnie, ale Rysiek ma szansę częściowo widzieć. Plus oczywiście doleczanie kk.
kinia098 pisze:Nie usypiajcie go, proszę
ASK@ pisze:a dlaczego mieli by go uśpić?KK jest do wyleczenie.
reddie pisze:Zgłaszam gotowość zrobienia mu ogłoszeń adopcyjnych. Tu są szczegóły, co, jak i gdzie wysłać: http://www.kociadolina.pl/fundacja,arty ... cyjne.html
kinia098 pisze:Sandro, a może umieścisz go na czas leczenia do łazienki?
alessandra pisze:wstawie Rysia z apelem o domek na nk do galerii kotków wyjatkowych, parę groszy wsparcia finansowego będzie od naszych ślepaczkow
Cudak1 pisze:Co Ty Łapie zrobiłaś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia i 107 gości