Moje zwierzęta.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 14, 2010 21:48 Re: Moje zwierzęta.

Wita się z wami również moje zoo:
1- Koty- sztuk 3(rezydenci-Misia i Cezar oraz Tymczas -Beti)
2-Koszatniczki-sztuk 4(Mysia,Sisi,Trusia i Mimi-niedawno była jeszcze
Piracia ale była chora ,bardzo cierpiała i dało się jej pomóc więc Pani doktor skróciła jej cierpienia :( )
3.-Chomik- sztuk 1 (Kubuś)
4 -Rybka - sztuk 1 (Nemo)

:D :D :D :D

Co do kota w lodówce-ja czasami też swoich szukam bo coś miałczy -tylko gdzie?- naszczęście reszta odrazu pokazuje gdzie jest wścipska paskuda. :D
Ostatnio edytowano Śro kwi 14, 2010 21:53 przez anial, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

anial

Od: Sob lis 01, 2008 23:42

Post » Śro kwi 14, 2010 21:51 Re: Moje zwierzęta.

anial pisze:Wita się z wami również moje zoo:
1- Koty- sztuk 3(rezydenci-Misia i Cezar oraz Tymczas -Beti)
2-Koszatniczki-sztuk 4(Mysia,Sisi,Trusia i Mimi-niedawno była jeszcze
Piracia ale była chora ,bardzo cierpiała i dało się jej pomóc więc Pani doktor skróciła jej cierpienia :( )
3.-Chomik- sztuk 1 (Kubuś)
4 -Rybka - sztuk 1 (Nemo)

:D :D :D :D

Oooo to też masz wesoło :ryk: uwielbiam takie mieszane towarzystwo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A kasztaniaczki są cudowne :1luvu:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Śro kwi 14, 2010 22:05 Re: Moje zwierzęta.

Naprawdę wesoło ,najbardziej w momencie jak koty ryczą o jedzenie a gryzonie zjadają klatkę jednocześnie się kłucąc. :x
Kosze są kochane tylko czasami jak popatrzę na ślady po ich zębach na niektórych rzeczach to się przez chwilkę zastanawiam czy zamykać koty jak kosze są na wybiegu :evil: Jak są puszczone to trzeba mieć oczy naokoło głowy i uważać jak się chodzi ,żeby nie rozdeptać.
Ale naprawdę nikomu bym nie oddała moich zwierzaków, wszystkie je kocham . :D Będzie mi trudno jak Beti wkońcu znajdzie domek :( a po Piraci płakałam jak dziecko :(
ObrazekObrazek

anial

Od: Sob lis 01, 2008 23:42

Post » Sob kwi 17, 2010 17:59 Re: Moje zwierzęta.

anial pisze:Naprawdę wesoło ,najbardziej w momencie jak koty ryczą o jedzenie a gryzonie zjadają klatkę jednocześnie się kłucąc. :x
Kosze są kochane tylko czasami jak popatrzę na ślady po ich zębach na niektórych rzeczach to się przez chwilkę zastanawiam czy zamykać koty jak kosze są na wybiegu :evil: Jak są puszczone to trzeba mieć oczy naokoło głowy i uważać jak się chodzi ,żeby nie rozdeptać.
Ale naprawdę nikomu bym nie oddała moich zwierzaków, wszystkie je kocham . :D Będzie mi trudno jak Beti wkońcu znajdzie domek :( a po Piraci płakałam jak dziecko :(

:ryk:
Ja wczoraj szukałam przez 4 godziny Antonia :evil: po domu :roll:
Wszystkie graty były wysunięte na środek chałupy ,panel z wanny zdarłam i gnojka nie znalazłam :evil: gdy już się poddałam i doszłam do wniosku że kotecki urządziły sobie z niego przekąskę ,Antonio wylazł ze swojego własnego terrarium 8O spał pod ściółką :roll: Myślałam że go z nerwów sama dam kotom na kolację :oops:

kasiunia773

Post » Nie kwi 18, 2010 20:56 Re: Moje zwierzęta.

dobry agent :ryk: :ryk: :ryk:

andziula20

Od: Czw lip 26, 2007 22:03

Post » Pon kwi 19, 2010 20:57 Re: Moje zwierzęta.

andziula20 pisze:dobry agent :ryk: :ryk: :ryk:

To mało powiedziane :ryk:
Nie wiem czy ktoś sobie w ogóle zdaje sprawę ze taki głupolek na wolności jest w stanie wleźć WSZĘDZIE :mrgreen:
Pod łózko i na.
Za meble i pod.
Za kwiatka i na .
Itp ,itd ...............................................
Ostatnio edytowano Wto kwi 20, 2010 12:50 przez kasiunia773, łącznie edytowano 1 raz

kasiunia773

Post » Pon kwi 19, 2010 21:17 Re: Moje zwierzęta.

O, jaki fajny wątek :1luvu:
zaznaczam sobie do poczytania , jeśli można :lol:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto kwi 20, 2010 10:06 Re: Moje zwierzęta.

trawa11 pisze:O, jaki fajny wątek :1luvu:
zaznaczam sobie do poczytania , jeśli można :lol:

Ależ oczywiście że można ,a nawet trzeba :ok: :mrgreen:

kasiunia773

Post » Wto kwi 20, 2010 10:24 Re: Moje zwierzęta.

Mnie te zwierzaki zwabiły, bo ja zawsze mniejsze lub większe zoo posiadam :D
A i styl pisania zdecydowanie w moim stylu :ryk:

Na chwilę obecną szału nie ma bo pies i dwa koty ( plus kilka które na DT było ;) ) ;) , a jakis czas temu na DT królik był znaleziony w lesie :twisted:

Natomiast najpięknej wspominam czas sprzed kilku lat, gdy miałam na kawalerce 2 amstaffy, 2 szczury i kota Rudego który obecnie mieszka z moja mama :mrgreen:
Jak sie zwierze porozkladały po legowiskach nikt by nie powiedział, ze ich tyle na takim metrażu 8)

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Wto kwi 20, 2010 12:12 Re: Moje zwierzęta.

Angel_ pisze:Mnie te zwierzaki zwabiły, bo ja zawsze mniejsze lub większe zoo posiadam :D
A i styl pisania zdecydowanie w moim stylu :ryk:

Na chwilę obecną szału nie ma bo pies i dwa koty ( plus kilka które na DT było ;) ) ;) , a jakis czas temu na DT królik był znaleziony w lesie :twisted:

Natomiast najpięknej wspominam czas sprzed kilku lat, gdy miałam na kawalerce 2 amstaffy, 2 szczury i kota Rudego który obecnie mieszka z moja mama :mrgreen:
Jak sie zwierze porozkladały po legowiskach nikt by nie powiedział, ze ich tyle na takim metrażu 8)

Moja chata wielga jest 100 metrów :mrgreen: tak że upycham te stworzenia po kątach i ich nie widać za bardzo :mrgreen: ale gdy przyjeżdża do mnie moja mama z Niemiec z 2 kotami i swoim TŻ to już zaczyna się robić lekkie zagęszczenie :twisted:
Dostawiam wtedy 3 kuwetę ,wyciągam dwa dodatkowe legowiska dla kociszczy i ściągam dwuosobowy materac do spania dla dwunożnych :ryk:

kasiunia773

Post » Wto kwi 20, 2010 12:21 Re: Moje zwierzęta.

Mój TZ mi kiedyś przyniósł węża, znalazl go. No nie był on duży ,raczej ztych małych chudych ,ale jakieś 70cm miał. Nie zdażylam się przyjrzeć , bo sie boję :strach: Wąż zamieszkal w akwarium w piwnicy. Ale ja sie tam bałam chodzić , wiadomo wszelkie zapasy tam mialam :( .Tak więc wąż ostaecznie w ZOO zamieszkal :lol: .Mąż uwielbia węże :wink: , godzinami by mógł się nim przyglądać :lol: . Ze zwierzakow oprócz kotow mielismy jeszcze chomiki , myszki i papużki 8)
Obrazek

Danusia

Post » Wto kwi 20, 2010 12:30 Re: Moje zwierzęta.

Ja tam bymmogła mieć węża lub jaszczurę :D
Ale do pokoju z ptasznikiem bym NIE WESZŁA :strach:

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Wto kwi 20, 2010 12:40 Re: Moje zwierzęta.

Angel_ pisze:Ja tam bymmogła mieć węża lub jaszczurę :D

o nie to :strach: :strach: :strach:
To tez ulubione stworki TZ-ta 8)
Obrazek

Danusia

Post » Wto kwi 20, 2010 13:18 Re: Moje zwierzęta.

Angel_ pisze:Ja tam bymmogła mieć węża lub jaszczurę :D

Zdaje Ci się :ryk: moja teściowa jak usłyszała że mamy w domu węża to powiedziała że póki on będzie żył to jej noga w moim domu nie stanie :ryk: uchachałam się jak dzika bo za teściową nie przepadam ,zerkłam w gogle okazało się że węże zbożowe żyją ok 15 lat ,pomyślałam że mam spokój z jej odwiedzinami :mrgreen:
Wytrzymała 3 miesiące ,i wpadła z wizytą jak gdyby nigdy nic :evil:

kasiunia773

Post » Wto kwi 20, 2010 19:34 Re: Moje zwierzęta.

Coś wesołego na smutki

Felek po kąpieli i biedne zagłodzone kotecki - a nóż widelec się tym razem uda go zeżreć ... :ryk:
Obrazek

Obrazek

Taka jestem rozluźniona
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

kasiunia773

[poprzednia][następna]