Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Serniczek pisze:W imieniu Puchatkowa informuję:
Cypisek otrzymała pomoc od nas, w kwocie 100zł-na kota z choroba nerek.Zgodnie z zasadą Puchatkowa wypłacono bezposrednio do rak beneficjenta. Została zakupiona karma i pasta-zgodnie z umową.Ale nasza pomoc była księgowana jako pomoc za posrednictwem Fundacji(na prosbę Fundacji ze względów proceduralnych)
Nie wnikając w szczegóły omawanej kwestii-jak sądzę w kwocie tych 800 zł znajduje sie równiez nasza skromna suma. Wiec prosimy by Cypisek przyjeła ja jako pomoc dla persa.
Prosimy Fundacje o uwzglednienie powyższego w rozliczeniu.
pozdrawiamy - Puchatkowo
cypisek pisze:Dostałam przelew od puchatków!!![]()
Magda przyszło 100 zł, czy mam je odesłać na konto fundacji?? czy mam przeznaczyć na zakup Urpetu i Renala...
reddie pisze:Chciałam ślicznie podziękować Puchatkom za wsparcie
Pewnie w wyniku niewiedzy, że od 23 listopada 2009 Cypis jest formalnie pod opieką Kociej Doliny pieniądze zostały przelane na prywatne konto cypiska, ale jakoś sobie z tym poradzimy w kwestii rozliczeń wewnętrznych. Cypisku, w mailu napisałam co i jak odnośnie kwoty 100 zł od Puchatków - w skrócie: nie ma konieczności robienia zamieszania z przelewami, jednak zachowaj rachunki za wszelkie zakupy z tej puli.
Do przyszłych Darczyńców mam prośbę o wpłaty bezpośrednio na konto Fundacji
I raz jeszcze dziękujemy za ogromną pomoc, kochane Puchatki!
cypisek pisze:za pieniążki od Puchatkówdla Cypisa zostanie zakupiona pasta Uro-pet, oraz Renal.
cypisek pisze:za otrzymane pieniądze od PUCHATKÓW, zakupiłam pastę Uro-pet,i karmę Urinary.
szar pej pisze:mało smaczne już się to robi. Już robi się z tego tasiemiec serialowy. Nie zapominajcie że takowy kot Max był kotem uratowanym przez Cypiska wzięty ze schroniska.. Cypisek co widziałam z postów też wspomagała /za darmo/ inne forumowiczki. Robiła bazarki na bezdomne koty. Miejcie trochę serca w tym wszystkim. Jak już pisałam nie jest to takie straszne zło, powtarzam leczyła kota i tym mnie ujęła. W telewizji , prasie co chwila są afery z nadużyciami finansowymi. Ludzie Ci dalej piastują wysokie stanowiska ,a pieniądze były przeznaczone na całkiem inne cele. Złapmy wszyscy zdrowego oddechu i pomyślmy teraz jak jej pomóc, aczkolwiek koty zostały dalej. Widzę, że to jakoś każdemu umyka.
Puchatki jesteście i zawsze byłyście wielkie za swe serce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 690 gości