COCOLANDIA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 19, 2010 8:47 Re: COCOLANDIA

Śledzę Wasz wątek od początku, podczytuję sobie, uwielbiam zdjęcia Coco i komentarze Dużej. Starsznie się cieszę, że Coco nie będzie jedynaczką, a to nowe cudo, wymiękłam
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Pon kwi 19, 2010 10:17 Re: COCOLANDIA

dzień dobry w tym pięknym dniu....
słodziak....Mała Dzikusko, prawda że dwa razy więcej radości??? albo i więcej....lepsze niż tv,człowiek oczu nie może oderwać...

miziaki dla obu koteczek....
ObrazekKacperObrazekKiaraObrazekMilka
Obrazek

beti1099

Od: Pt maja 04, 2007 8:11

Post » Pon kwi 19, 2010 13:42 Re: COCOLANDIA

Franek13 pisze::) :kotek: :kotek: :kotek: super ten maluszek a właściwie maluszka. 8O Fajnie że Coco będzie miała towarzystwo i to w dodatku ,,towarzystwo "w kolarze brata .Gratuluję nowego łagodniejszego nabytku.Teraz czekamy na okres
poznawania się kocurków i oczekujemy dobrych wieści w tym temacie . :ryk: :ryk: :) :) :)

Wet powiedział, że najdalej w środę będziemy kotusie "łączyć". Zobaczymy co z tego wyniknie. Na razie Coco warczy i ofukuje wszystko co ma jakikolwiek związek z Colą. :|
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Pon kwi 19, 2010 13:43 Re: COCOLANDIA

tillibulek pisze:a mozna schrupac? ja bym chciala schrupac :mrgreen: :lol:

Mięsko beee, kłaczków dużo!
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Pon kwi 19, 2010 13:44 Re: COCOLANDIA

Erin pisze:Łomamciu :1luvu: :kotek: :1luvu:
Jestem przesłodka :love:

Witamy się w wątku i pozdrawiamy! :)

Witanko :D Miło nam!
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Pon kwi 19, 2010 13:45 Re: COCOLANDIA

Efcia1 pisze:Śledzę Wasz wątek od początku, podczytuję sobie, uwielbiam zdjęcia Coco i komentarze Dużej. Starsznie się cieszę, że Coco nie będzie jedynaczką, a to nowe cudo, wymiękłam
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ja też oczu oderwać nie mogę. :1luvu:
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Pon kwi 19, 2010 13:46 Re: COCOLANDIA

Juz nie mogę się doczekać relacji zapoznawczych.... :dance2:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon kwi 19, 2010 13:47 Re: COCOLANDIA

beti1099 pisze:dzień dobry w tym pięknym dniu....
słodziak....Mała Dzikusko, prawda że dwa razy więcej radości??? albo i więcej....lepsze niż tv,człowiek oczu nie może oderwać...

Oj, tak radości, śmiechu nie dwa, a trzy, cztery razy więcej. A co dopiero będzie, jak zaczną się razem bawić? 8O Pęknę ze smiechu!
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Pon kwi 19, 2010 13:54 Re: COCOLANDIA

kalair pisze:Doberek Dzikusce i panienkom! :P

tillibulek pisze:dzien doberek, Dzikuniu, Coco i Maly Cukiereczku :D :1luvu: :D :1luvu:

Witajcie Kochane!

Przeprowadziłam dziś bardzo interesującą rozmowę z wetem. I tak sobie o Twoich problemach Tilli pomyślałam. Wet, podobno mądry człek ( bardzo dobre opinie słyszałam) wyśmiał nasze wszystkie puszeczki dla kotków ( nawet RC), mleczko zastępcze itp. Powiedział, że najmniej zdrowotnych ( m.in. qpkowych) problemów miewa z kotami karmionymi suchym ( A jak jeść Coteczki nie chcą to suchym - namaczanym). Na drugim miejscu karmienie domowe, a wszelkie puszki, saszetki itp dopiero na trzecim.
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Pon kwi 19, 2010 13:55 Re: COCOLANDIA

Marea pisze:Juz nie mogę się doczekać relacji zapoznawczych.... :dance2:

Ja też czekam na to zapoznanie, choć słysząc reakcje Coco obawiam się, że lekko nie będzie. :|
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Pon kwi 19, 2010 13:59 Re: COCOLANDIA

Mała Dzikuska pisze:
Witanko :D Miło nam!

Nam również :)
Zapraszamy do nas w odwiedziny :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon kwi 19, 2010 14:02 Re: COCOLANDIA

Mała Dzikuska pisze:
tillibulek pisze:a mozna schrupac? ja bym chciala schrupac :mrgreen: :lol:

Mięsko beee, kłaczków dużo!

mam odklaczacz - kotom smakuje, to moze i ja jakos łykne ;)

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon kwi 19, 2010 14:03 Re: COCOLANDIA

Mała Dzikuska pisze:
beti1099 pisze:dzień dobry w tym pięknym dniu....

Oj, tak radości, śmiechu nie dwa, a trzy, cztery razy więcej. A co dopiero będzie, jak zaczną się razem bawić? 8O Pęknę ze smiechu!

i z zachwytu, a jak sie przyzwyczaisz za kazdym razem bedziesz leciec po aparat, a my bedziemy miec jeszcze wiecej pieknych fotek do podziwiania :mrgreen: :piwa:

tillibulek

Post » Pon kwi 19, 2010 14:06 Re: COCOLANDIA

Mała Dzikuska pisze:
Marea pisze:Juz nie mogę się doczekać relacji zapoznawczych.... :dance2:

Ja też czekam na to zapoznanie, choć słysząc reakcje Coco obawiam się, że lekko nie będzie. :|

pewnie nie, ale któż to odgadnie :-) dobrze ze tak szybko się dokociliście, im kotek dłużej w samotności zyje tym trudniej...ja tam wierzę ze po pierwszych sykach i ustaleniu hierarchi dziewczynki się mocno pokochaja, a Coco bedzie wkoncu miała przyjaciela do tulenia :1luvu:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon kwi 19, 2010 14:09 Re: COCOLANDIA

Dzikusko, dziekuje, ze o mnie pomyslalas, jednak karmienie kotow samym suchym, to nie jest dla nich idealna dieta. Ja juz mialam kotke chora na nerki, a suche bardzo obciaza, wiec i tak mam na tym punkcie obsesje... Owszem, suchym jest najwygodniej karmic, weci to zalecają, najlepiej ich suchym, prosto z przyweterynaryjnego sklepiku :roll: :roll: :roll:
Moje i tak jedza teraz najwiecej suchego, przez co mam doła, bo ile mozna jesc chrupek, męka.
Namaczanie pokarmu suchego jest kiepskim pomyslem, bardzo szybko w takiej wodzie namnazaja sie bakterie.
Najlepszą dietą dla kota byloby podawanie mu wysokiej jakosci suchego pokarmu bez zbóż, o duzej zawartosci mięsa np. Orijen, a do tego dwa razy dziennie miesko przyrządzone zgodnie z zasadami BARF, a ze ja jestem sierota i nie umiem barfowac, to juz inna sprawa, wiec mi pozostaja saszetki/szalki/puszki, ale o ujednoliconym smaku... mieso surowe w mniejszych ilosciach (na razie).... sucha Acana z jagnieciną.

tillibulek

[poprzednia][następna]