Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
kinus pisze:mozesz mi Narwanka wyjasnic, po co w dwoch watkach umieszczasz te same informacje?
jest watek na oswiadczenie w sprawie Kosciana i mysle, ze tam warto kontynuowac dyskusje, a kopiowanie tych samych postow zajmuje tylko niepotrzebnie serwer
mysle, ze zainteresowani przeczytaja ja w jednym watku i starczy
co do reszty dyskusji - jej poziomu zwlaszcza w licytowaniu sie kto reprezentuje jej nizszy poziom - no comments
(dla zainteresowanych - watek juz cytowany na forum.nfo.pl)
poza tym mysle, ze skoro wczesniej juz przy roznych "winach" klubow bylo zawsze odwolywanie sie do drogi oficjalnej, to teraz tez taka droge proponuje, a ten watek zostawmy dla tych, ktorzy na wystawe CHCA jechac i w niej uczestniczyc
wystawa w Koscianie to nie tylko mistrzostwa NFO
a co do odbicia zapewne pileczki, ze droga oficjalna juz byla, poszedl mail do klubu od prezesa klubu czlonkow nieprzyjetych - jestem pewna Agal, ze znasz dalsza droge oficjalna i nie omieszkasz sie jej wykorzystac
jak juz zauwazyliscie, czlonkowie FP nie maja pojecia dlaczego tak sie stalo, a dopoki zarzad ich nie poinformuje, bedzie tak nadal, natomiast w tej chwili skupmy sie na zorganizowaniu dla reszty hodowcow, ktorzy na wystawe chca przyjechac, tej wystawy tak, aby wyjechali zadowoleni
z tego, co zrozumialam - wyjasnienie czy tez cofniecie decyzji - sytuacji nie zmieni, koty ktore rzekomo maja byc konkurencja i tak na wystawie sie nie pojawia, wiec mozna te decyzje odlozyc do czasu po wystawie - chyba ze chcecie zniszczyc resztki tego, na co Roman i rowniez Wy wczesniej - ciezko pracowaliscie i pracujecie - mistrzostwa NFO
Na naszym, norweskim forum tak samo.
danunka pisze:i tam Wasze swary ,kłótnie , niesnaski powinny zostać - przestańcie w końcu pisać w wielu wątkach .Robi się to nudne![]()
Wystawa w Kościanie jest wystawą dla wszystkich wystawców i wszystkich ras kotów
kinus pisze:[...] ten watek zostawmy dla tych, ktorzy na wystawe CHCA jechac i w niej uczestniczyc
wystawa w Koscianie to nie tylko mistrzostwa NFO
kinus pisze:jak juz zauwazyliscie, czlonkowie FP nie maja pojecia dlaczego tak sie stalo, a dopoki zarzad ich nie poinformuje, bedzie tak nadal, natomiast w tej chwili skupmy sie na zorganizowaniu dla reszty hodowcow, ktorzy na wystawe chca przyjechac, tej wystawy tak, aby wyjechali zadowoleni
kinus pisze:z tego, co zrozumialam - wyjasnienie czy tez cofniecie decyzji - sytuacji nie zmieni, koty ktore rzekomo maja byc konkurencja i tak na wystawie sie nie pojawia, wiec mozna te decyzje odlozyc do czasu po wystawie - chyba ze chcecie zniszczyc resztki tego, na co Roman i rowniez Wy wczesniej - ciezko pracowaliscie i pracujecie - mistrzostwa NFO
kicikici_miau pisze:
Panu Romanowi niewątpliwie nadal zależy na tych Mistrzostwach. Jest osobą szczerze zaangażowaną w popularyzację rasy, a tym samym w tę imprezę. Ale jeśli w obliczu dyskryminacji co niektórych ogłasza: "Zapraszam Państwa serdecznie na te Mistrzostwa, historyczne, bo organizowane przeze mnie ostatni raz !!!!!!" to tym bardziej cała sytuacja jest wstrząsającaI wymaga interwencji tu i teraz.
kinus pisze:z tego, co zrozumialam - wyjasnienie czy tez cofniecie decyzji - sytuacji nie zmieni, koty ktore rzekomo maja byc konkurencja i tak na wystawie sie nie pojawia, wiec mozna te decyzje odlozyc do czasu po wystawie - chyba ze chcecie zniszczyc resztki tego, na co Roman i rowniez Wy wczesniej - ciezko pracowaliscie i pracujecie - mistrzostwa NFO
danunka pisze:Wystawa w Kościanie jest wystawą dla wszystkich wystawców i wszystkich ras kotów
wojtekn pisze:anulka111 nie ma nic do ciebie ale proszę jak nie jesteś w temacie to nie zabieraj głosu bo dosyć osób już podgrzało bezsensownie atmosferę.
A zastanowiliście się nad jednym że brak informacyj od Fp może być podyktowanym tym żeby nie wywoływać kolejnych wojenek forumowych.
kinus pisze:ja rowniez zapraszam na wystawezwlaszcza na specjalistyczna BRI
Użytkownicy przeglądający ten dział: rriental i 4 gości