Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie...(')

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 18, 2010 22:29 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - jestem już troszkę śmielszy :)

Śliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiczniutki :D

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon kwi 19, 2010 8:59 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - jestem już troszkę śmielszy :)

magdaradek pisze:
olamichalska pisze:to teraz "chłopaki z rur" i reszta :-)
ciekawe czy poznacie które to :lol:

Pepi i Snuki mają tak charakterystyczne mordki, że nie sposób ich nie poznać :)
są śliczni :1luvu: pozostałe kociarstwo też, ale nigdzie nie widzę malutkiej czarnulki - najmlodszej z całego towarzystwa?

Malutka jest tu...
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6e6 ... 620c3.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e3e ... fc8d8.html

i tu - na Snukusiu

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a82 ... 90627.html
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pon kwi 19, 2010 9:03 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - jestem już troszkę śmielszy :)

ale fajne zgodne towarzystwo! Też chcę taką futrzaną narzutę na łóżku! Moja może być w odcieniach antosiowo-bonifciowych ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pon kwi 19, 2010 9:03 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - jestem już troszkę śmielszy :)

Malutka???????????? 8O 8O 8O
toż to kocisko jakieś ogromne już 8O 8O 8O
podmieniłaś koty :twisted:

ależ urosła :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon kwi 19, 2010 9:10 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - jestem już troszkę śmielszy :)

w porównaniu z Pepusiem jest malutka...
mi cały czas wydaje się drobniuteńka...
ona już ma 7 m-cy..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pon kwi 19, 2010 9:24 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - jestem już troszkę śmielszy :)

Kociarstwo prześliczne :1luvu: Ludwiś taki słodko oryginalny pysio ma, zupełnie niespotykany :1luvu:
Pozdrowionka dla miłośnika ciszy i spokoju :wink: i reszty cudeniek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon kwi 19, 2010 9:44 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - jestem już troszkę śmielszy :)

a ja jeszcze chciałam poinformować, że Ludwiczek już prawie się mnie nie boi :D
juz przede mną nie zwiewa, chyba że nieuważnie zrobię jakiś hałas czy gwałtowny ruch. Ale mogę go pogłaskać bez przeszkód w każdym miejscu w mieszkaniu :dance:
nawet nie wiecie jak się cieszę, że koteczek mi zaczyna ufać :dance2:
tylko on się jeszcze boi głasków na stojąco. To znaczy kładzie się zawsze przy głaskaniu. Nie wiem, może tak się czuje bezpieczniej?
Ale postępy mamy i to duuuuuuuuże :D
do pozostałych domowników aż tak dużego zaufania Ludwiczek jeszcze nie nabył, ale myślę, że to kwestia czasu. Olo już też może go czasem głasknąć ;)
Karolcia jeszcze nie i TŻ też nie. Ale nie zwiewa przed nimi, gdy nie idą w celu głaskania, to nawet nie chce mu się odsunąć z drogi przejścia ;)

A jak on szaleje z myszą :D niestety są to myszki Rysia i podczas Ludwiczkowej zabawy myszką, Ryś ma po prostu mord w oczach :twisted: :lol:
Obrazek

magdaradek

Post » Pon kwi 19, 2010 10:34 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - postępy w oswajaniu :)

Ja to się nie mogę nadziwić jak to imię do niego pasuje, mój chłop też stwierdził że z imieniem trafiliście w dziesiątkę :) Bo to taki prawdziwy, najprawdziwszy Ludi :D
Obrazek
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon kwi 19, 2010 10:50 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - postępy w oswajaniu :)

Gibutkowa kochana :1luvu: właśnie o tego Ludwiczka nam chodziło!! O Ludwiczka z kreskówki :1luvu:
to też taka kochana pierdoła okrągła przecież :wink:
Obrazek

magdaradek

Post » Pon kwi 19, 2010 11:03 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - postępy w oswajaniu :)

Magda, innej opcji nie było, było pewne że Ludwiczek się oswoi :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto kwi 20, 2010 12:13 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - postępy w oswajaniu :)

o ciocia nas odwiedziła :twisted: a już myślałam, że o nas zapomniała

Ludwiczek ma się bardzo dobrze :)
w sobotę jajka będziemy ciachać :strach:
Obrazek

magdaradek

Post » Wto kwi 20, 2010 12:13 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - postępy w oswajaniu :)

ciotka59 pisze:Ten wątek zrobił się mocno romantyczny :lol:

przy TAKIM SERCU jakie ma magdaradek i jak się takim sercem na świat patrzy to musi być romantycznie!

edit: i przy temacie jajek romantyzm prysnął ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Wto kwi 20, 2010 12:29 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - postępy w oswajaniu :)

rybcie pisze:
ciotka59 pisze:Ten wątek zrobił się mocno romantyczny :lol:

przy TAKIM SERCU jakie ma magdaradek i jak się takim sercem na świat patrzy to musi być romantycznie!

edit: i przy temacie jajek romantyzm prysnął ;)

O, o, o, właśnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto kwi 20, 2010 12:53 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - postępy w oswajaniu :)

magdaradek pisze:o ciocia nas odwiedziła :twisted: a już myślałam, że o nas zapomniała

Ludwiczek ma się bardzo dobrze :)
w sobotę jajka będziemy ciachać :strach:

ooo, to może jednak wpadnę na to ciachanie :P miałam nie przychodzić, bo robota czeka, ale skoro Ludwik odjajczany być ma... 8)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

[poprzednia][następna]