I duzo kciuków za estre i koteczki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:trawa11 pisze:
refundują ,ale zdaje się ,że chyba tu termin odlegly badania, no nie wiem, tak chyba zrozumialam
Znaczy "Przyjdź pani na badania jak już objawy zaleczymy"? Skąd ja to znam? Cholera.
tillibulek pisze:teraz dostep do lekarza jest zaden - i nikt sie nie przejmuje - a mnie szlag trafil jak w niedziele liczac PIT-a zobaczylam ile w tym roku skladek przelalam na NFZ - prawie 4 tys zł![]()
![]()
![]()
![]()
a nawet dodzwonic sie nie idzie, zeby sie umowic na wizyte, lub jak sie zadzwoni, to nie ma juz limitow, przekroczone, w nastepnym roku zapisy.... straszne!!!!!!!!
pozostają prywatne wizyty, badania, leczenie, tylko kogo na to stac
trawa11 pisze:ano zaden![]()
mnie tam jeszcze się udaje po "starych zawodowych znajomościach " conieco załatwic ,ale juz coraz mniej , do stara kadra już sie wykrusza i możliwosci coraz mniejsze. No najlepiej nie chorować. Tylko ,ze własnie ja w mojej "ukochanej " slużbie zdrowia swoje własne zdrowie straciłam. no
tillibulek pisze:
ja niestety zadnych znajomosci w sluzbie zdrowia nie posiadam, wiec rowniez modle sie o zdrowie dla calej rodziny
trawa11 pisze:tillibulek pisze:
ja niestety zadnych znajomosci w sluzbie zdrowia nie posiadam, wiec rowniez modle sie o zdrowie dla calej rodziny
Ja swoje znajomosci nabylam , pracując w niej przez 18 lat.
estre pisze:Cześć
Badanie jest refundowane, ale czeka się rok.
Dzwoniłam do labu i wciąż nie ma kocich wyników
tillibulek pisze:trawa11 pisze:tillibulek pisze:
Ja swoje znajomosci nabylam , pracując w niej przez 18 lat.
domyslilam sie, pani doktor
trawa11 pisze:Tylko pielęgniarka
estre pisze:Cześć
Badanie jest refundowane, ale czeka się rok.
Dzwoniłam do labu i wciąż nie ma kocich wyników
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości