Szarotka o kocim spojrzeniu i Gosia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 14, 2010 18:25 Re: Zabrze- Szarotka chrapie...

skoro dziewczyna jest w dobrej kondycji i wet twierdzi, że zdrowa, to może nie przejmować się chrapaniem
pewnie taka jej uroda albo poprostu trochę inaczej mruczy
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Czw kwi 15, 2010 2:19 Re: Zabrze- Szarotka chrapie...

o matko Parszyek, takiego kota i Szekspir by pozazdroscil :ryk: :ryk: :ryk:

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Pt kwi 16, 2010 18:34 Re: Zabrze- Szarotka chrapie...

kianit pisze:Killatha broni Parszywka, ale zapomniała dodać, ze poznała kota już po pewnej przemianie. Parszywek znacznie złagodniał po dokoceniu, na które zresztą mnie namawiała.

a tak
bo jak się namolałam na poznanie Parszywka wcześniej to Kianit broniła się ręcami i nogami
podobno w trosce o moją skórę, a że starałam się nie być nachalna to wyszło tak jak wyszło
niemniej po poznaniu Parszywka żywię dla niego szczerą sympatię, zwłaszcza po pamiętnej wizycie u weta :D

Szarotkę też bardzo lubię ale z całkiem innego powodu
Szarotka jest taka .... tylko przytulać
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Pt kwi 16, 2010 20:10 Re: Zabrze- Szarotka chrapie...

,,Szarotkę też bardzo lubię ale z całkiem innego powodu
Szarotka jest taka .... tylko przytulać"

No właśnie, taka piękna i miła Szarotka... Szukamy dla niej nowego domu, ponieważ poprzedni się wycofał. Po prostu oczekiwanie na pannę Sz. okazało się zbyt długie i dom adoptuje prawdopodobnie inne kocie nieszczęście.

kianit

Od: Pon paź 12, 2009 17:14

Post » Sob kwi 17, 2010 0:25 Re: Zabrze- Szarotka chrapie...

kianit pisze:No właśnie, taka piękna i miła Szarotka... Szukamy dla niej nowego domu, ponieważ poprzedni się wycofał. Po prostu oczekiwanie na pannę Sz. okazało się zbyt długie i dom adoptuje prawdopodobnie inne kocie nieszczęście.

no to widać jeszcze nie TEN domek może?
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Sob kwi 17, 2010 18:41 Re: Zabrze- Szarotka o kocim spojrzeniu.Czy wypatrzy sobie dom?

Pola czekała u mnie ponad pół roku
i żadnego telefonu, żadnego pytania o nią

teraz jakoś ..... Pola jedzie jutro do siebie

Killatha

Post » Sob kwi 17, 2010 19:15 Re: Zabrze- Szarotka o kocim spojrzeniu.Czy wypatrzy sobie dom?

...czy mi się wydaje, czy wyczuwam smuteczek??... pół roku to kawał czasu na przywiązanie się do Stworzonka, prawda?... choć czasem wystarczy chwila, by się zakochać w jakichś Kocich oczyskach....
mam nadzieję, że będziesz miała możliwość, by czasem odwiedzić Polę :)
KotkaWodna

Post » Nie kwi 18, 2010 15:14 Re: Zabrze- Szarotka o kocim spojrzeniu.Czy wypatrzy sobie dom?

Żeby się przypadkiem nie wydawało, że mam koty z czysto estetycznych powodów.
Nie!
U mnie koty pracują. Na pełen etat. Bez względu na porę roku.
Niektórzy widzieli już próbki na wątku Killathy.

Wrzawa robi bonsai (jesień 2009):
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ponieważ powstawanie bonsai to proces długotrwały, Wrzawa nadal przy pracy (wiosna 2010).
Obrazek

Obrazek

kianit

Post » Nie kwi 18, 2010 15:18 Re: Zabrze- Szarotka o kocim spojrzeniu.Czy wypatrzy sobie dom?

Efekty:

Obrazek

Fachowo uformowana akacja.

kianit

Post » Nie kwi 18, 2010 15:23 Re: Zabrze- Szarotka o kocim spojrzeniu.Czy wypatrzy sobie dom?

Jako właściciel przedsiębiorstwa oczywiście dbam o prawa pracownicze.

Przerwa na papierosa (Kto uwierzy,że kot kradnie niedopałki po gościach?):

Obrazek

I na takie tam...
Obrazek

kianit

Post » Nie kwi 18, 2010 17:50 Re: Zabrze- Szarotka o kocim spojrzeniu.Czy wypatrzy sobie dom?

Wrzawa świetnie zna się na swoim fachu.

Tu kotka na szkoleniu na temat: ,,Jak przy okazji wysiedzieć bonsai?"
Obrazek

Jednooka bandytka robi notatki:
Obrazek

Zanudzili kotka...
Obrazek

kianit

Post » Nie kwi 18, 2010 19:19 Re: Zabrze- Szarotka o kocim spojrzeniu.Czy wypatrzy sobie dom?

oooo
a pisałam, że Wrzawa to superogrodnik? pisałam!
teraz mam satysfakcję

Killatha

Post » Nie kwi 18, 2010 19:57 Re: Zabrze- Szarotka o kocim spojrzeniu.Czy wypatrzy sobie dom?

A jak dymne cudo? Kto nie miał takiego kota na rękach, ten nie wie,jakie to jest miłe w dotyku i w ogóle cudowne.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie kwi 18, 2010 20:26 Re: Zabrze- Szarotka o kocim spojrzeniu.Czy wypatrzy sobie dom?

Dymne cudo panoszy się u mojej matki. Spróbuję pójść tam na chwilę, może sfotografuję coś ciekawego.

kianit

Post » Nie kwi 18, 2010 20:51 Re: Zabrze- Szarotka o kocim spojrzeniu.Czy wypatrzy sobie dom?

No to je przyłapałam...

Oto dowód, że Szarotka weszła (prawie) na głowę mojej matce:
Obrazek

Prawda że kotka sprawia wrażenie bardzo dużej? A to tylko 2.5 kilograma... Grunt to dobre tło!
Obrazek

I na zakończenie wieczoru - Szarotka w wersji demonicznej (nie tylko Parszywkowi wolno występować w takiej roli):
Obrazek

kianit

[poprzednia][następna]