Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 16, 2010 20:25 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

No widziałam te torebki. Problem w tym, że podoba mi się fason żółtej, a kolor zielonej :roll: wiem marudzę - typowy klient. :lol:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt kwi 16, 2010 20:26 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Poka, poka!
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt kwi 16, 2010 20:44 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Ta na allegro, która mi sie podoba, to taki wieeeelki wór, do którego mi się wszystko zmieści jak się wybierzemy z Zuzią na wycieczkę, na przykład do zoo, gdzie bede chciała byc nieco bardziej aligancka i nie z plecaczkiem 8) http://www.allegro.pl/item993270112_now ... emowa.html A te o których pisze Shira to ma Villemo w podpisie
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt kwi 16, 2010 21:22 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Ładna całkiem. Mnie się teraz marzy szara albo niebieska :roll:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Pt kwi 16, 2010 21:35 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

No wiesz, nie jest specjalnie piękna może, ale ogggrrromna :D Do takiej mogę Zuze nawet zapakować :D bez poćwiartowania... :wink:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob kwi 17, 2010 12:11 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Siedzę sobie w domciu obłożona kotami i piszę swoje artykuły - dziecię straszne poszło dzisiaj do tatusia. Cisza, spokój, sielanka, ale...hmmmm - to głupie, ale mi jej brakuje. Jakoś nie mogę się skupić, kiedy mi nie przeszkadza :roll: Ja jednak mam coś z głową :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob kwi 17, 2010 14:01 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

To się nazywa uzależnienie od potomstwa. :D

ola19

Od: Czw gru 21, 2006 22:10

Post » Sob kwi 17, 2010 14:22 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Uzależnienie mówisz? :roll: Coś w tym jest, bo czasem mi sie udaje przedawkować... :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob kwi 17, 2010 15:09 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

A u nas pustać. TŻ wcina knedliki,przepija piwkiem i pewnikiem popatruje na holki. My z kotami robimy wielki bałagan czyli sprzątamy. W przerwach zażywam rozrywki, żeby nie oszaleć do końca od tej żałoby i myślenia o tym co będzie i oto... ta dam! Po raz kolejny natknęłam się na filmik z chłopakiem, którego normalnie kocham! http://www.youtube.com/watch?v=ChvLzcUG ... __7WDdv2tc
Obrazek

babajaga

Post » Sob kwi 17, 2010 16:03 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Takiego fajnego bloga naszłam o kotach :mrgreen:
http://pozytywy.com/artykuly/3896-wredn ... erzle-mity
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob kwi 17, 2010 17:32 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Wszystko prawda co tam piszą :mrgreen:
Obrazek

babajaga

Post » Sob kwi 17, 2010 21:03 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Zostałam fanką CeZika :lol:

ola19

Post » Sob kwi 17, 2010 21:54 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

ola19 to już nas jest dwie :mrgreen: Czy on nie jest cudowny? Uwielbiam takie poczucie humoru. A słyszałaś jego utwór "Od tyłu i klasycznie"? Pomponmame powinien ten tytuł zaintrygować :wink: http://www.youtube.com/watch?v=APKyPYR7 ... re=related

A co do śpiewania... słyszałam dziś Zuzie w telefonie na żywo, śpiewała z głębi serduszka i trzewi:"A ja kocham moją mamę" :ryk:
Obrazek

babajaga

Post » Nie kwi 18, 2010 7:18 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Babajago ty się nie śmiej z mojego nieszczęścia - ona tak śpiewa cały czas. :evil: Do pierwszego rzygu, a potem jeszcze dwa razy... :crying: Wczoraj przerobiła tez wielkorotnie szlagiery typu "jestes szalona" i "wyginam śmiało ciało" :? A to jest jeszcze do przeżycia, najgorzej, jak zaczyna zawodzić jakieś rzewne kawałki przewracając oczami i ciągnąc piskliwym falsecikiem :? :? :?
Dzisiaj ją znowu tatuś zabiera, to pokoncertuje trochę jemu dla odmiany :twisted: Mnie niezmiennie bawią tylko moje koty, które uwielbiają jej spiew i jak zaczyna zawodzić to natychmiast przybiegają, siadają w pierwszym rzędzie i zapatrzone, zasłuchane, z wyrazem ekstazy na pyskach kontemplują popisy wokalne 8O 8O 8O
Frędzel jak Zuzia lub ja w zabawie wołamy "ratunku!" to tez natychmiast przybiega na pomoc, galopem normalnie jak ciężkozbrojna jazda... Może jak słyszy śpiew Zuzi, to też myśli, że ją coś boli i ratować trzeba? :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie kwi 18, 2010 10:06 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

babajaga pisze:ola19 to już nas jest dwie :mrgreen: Czy on nie jest cudowny? Uwielbiam takie poczucie humoru. A słyszałaś jego utwór "Od tyłu i klasycznie"? Pomponmame powinien ten tytuł zaintrygować :wink: http://www.youtube.com/watch?v=APKyPYR7 ... re=related

A co do śpiewania... słyszałam dziś Zuzie w telefonie na żywo, śpiewała z głębi serduszka i trzewi:"A ja kocham moją mamę" :ryk:

Zainwestuj w stopery i stosuj konsekwentnie w ciężkich chwilach.Oczywiście nie chwaląc się dziecięciu,które może poczuć się urażone.

CeZik występuje u Majewskiego?

ola19

[poprzednia][następna]