Gabi
Moderator: Estraven
bozena640 pisze:mar9 pisze:bo najlepsze zabawki to te najprostsze: nakrętki, sznurówki, kulki winogronowe itp![]()
Winogrona odpadają, Duffy nauczyła się je rozpłaszczać łapką i na nich jeździćOna ma świetną zabawę przez 5 min, a ja później nie mogę podłogi domyć

bozena640 pisze:kalair pisze:Kruszynki szaleją?Na pościeli to się robi fantastycznie!
Dwie najchudsze kruszynki![]()
Duffy lubi chować się pod kołdrą, a Sisi zawsze śpi na kołdrze. Duffy ma zabawę jak zgoni Siśka z kołdry, a Sisi jak zauważy ją pod kołdrą to ją przegania. Takie zabawy podjazdowe mają![]()
Gabrynia woli z boku popatrzeć, chociaż coraz częściej daje się wciągać do zabawy
agakow82 pisze:bozena640 pisze:mar9 pisze:bo najlepsze zabawki to te najprostsze: nakrętki, sznurówki, kulki winogronowe itp![]()
Winogrona odpadają, Duffy nauczyła się je rozpłaszczać łapką i na nich jeździćOna ma świetną zabawę przez 5 min, a ja później nie mogę podłogi domyć
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
chciałabym to zobaczyć![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kalair pisze:bozena640 pisze:kalair pisze:Kruszynki szaleją?Na pościeli to się robi fantastycznie!
Dwie najchudsze kruszynki![]()
Duffy lubi chować się pod kołdrą, a Sisi zawsze śpi na kołdrze. Duffy ma zabawę jak zgoni Siśka z kołdry, a Sisi jak zauważy ją pod kołdrą to ją przegania. Takie zabawy podjazdowe mają![]()
Gabrynia woli z boku popatrzeć, chociaż coraz częściej daje się wciągać do zabawy
U mnie Lafinka pod kołdrą. Też wczoraj focilamNawet Iriska skoczyła!
![]()

panimama pisze:a ja chciałam dziś w nocy zrobic Niuśce zdjęcie jak spała pod kołdrą ze mną i aby jej łapki i łepek wystawały a kiedy mój mąż zabrał jej jaśka spod łebka to spojrzała na niego z pogardą.Ale wstac mi się nie chciała
bozena640 pisze:agakow82 pisze:bozena640 pisze:Winogrona odpadają, Duffy nauczyła się je rozpłaszczać łapką i na nich jeździćOna ma świetną zabawę przez 5 min, a ja później nie mogę podłogi domyć
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak będę miała więcej wolnego to kupie winogrona i porobię zdjęcia tylko kto umyje podłogę
bozena640 pisze:kalair pisze:bozena640 pisze:Dwie najchudsze kruszynki![]()
U mnie Lafinka pod kołdrą. Też wczoraj focilamNawet Iriska skoczyła!
![]()
Iryska to taka koffana kotecka
kalair pisze:U mnie Lafinka pod kołdrą. Też wczoraj focilamNawet Iriska skoczyła!
![]()
kalair pisze:bozena640 pisze:agakow82 pisze:Winogrona odpadają, Duffy nauczyła się je rozpłaszczać łapką i na nich jeździćOna ma świetną zabawę przez 5 min, a ja później nie mogę podłogi domyć
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak będę miała więcej wolnego to kupie winogrona i porobię zdjęcia tylko kto umyje podłogę
No przeciez nie kotki..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 41 gości