Tweety pisze:anna09 pisze:noemik pisze:ZamawialY: Barbann, Cammi, Karaluch, Anna09 dla p. Marty, Noemik, Zowisia, Rustie, Sol, Milu i Kosma, ja i Tweety.
Przelew pójdzie bezpośrednio od Pani Marty (czy ktoś kotowozem będzie przejeżdżał w okolicy i mógłby dostarczyć żwirek Pani Marcie? Jeśli nie, to ja po niedzieli zabiorę i zawiozę) i nie wiem, co będzie w tytule przelewu. Przelane pieniądze będą za żwirek i puszki Felixa.
Do czytnika też się dorzucę. Tweety, czy np. na pw mamy deklarować ile dorzucimy się do tego czytnika, aby było wiadomo ile mamy, a ile jeszcze potrzebujemy?
szkoda, że nie wiedziałam, wislackikot jeździł dzisiaj po tamtej okolicy, bo oczywiście trzeba było "odwiedzić" znajomych w krakvecie (z naszych jechał białaczkowy Fazi) i pojechał żwirek do Sol. Lutra ma jutro dyżur więc może uda się jej jakoś to załatwić.
Kosma, dzwoniłam dzisiaj do Ciebie w sprawie żwirku ale nie chciałaś ze mną gadać, to nie, łaski bez![]()
Anna09, myślę, że to dobry pomysł aby zadeklarować na PW wysokość kwoty, którą chciałoby się wspomóc zakup czytnika, bo nie każdy chce pisać wszem i wobec czy wpłaci 3 zł czy 200.
Ecik demoluje w dalszym ciągu więc myślę, że najgorsze za nami. Niestety, stan Faziego pozostawia wiele do życzenia![]()
Jako, że mamy trochę surowicy a w schronie był kot z pp to chciałam przekazać jedną z dawek ale jak w końcu po dwóch dniach dorwałam lekarza (bo wcześniej odsyłano mnie ciągle na później zamiast przekazać z czym dzwonię) to okazało się, że kociuch odszedł dzisiaj nad ranemjest ponoć jeszcze jeden, Tunisia ma dopilnować jutro sprawy.
W czwartek najprawdopodobniej trafia zapowiadana od 2 m-cy czwóreczka kotek od p. Danusi, które niańczy teraz Tunisia, organizuje profilkatykę i leczenie. Dwie koteczki sobie bardzo ładnie oswoiła, natomiast ich matka i jedna córka możliwe, że zostaną dzikawe, o ile przeżyją przeprowadzkę. Córki mają ok. 10 lat, ich matka z 11-12. Strasznie kiepsko to widzę ale alternatywą jest schron lub uśpienie
Etiopia, jestem na etapie poszukiwań. Ja nie wezmę na pewno. Miałam kiedyś Shilę i nie chcę powtórki póki jest u mnie Duśka z Murką
Tweety rozumiem.
Shile pamiętam.