S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 16, 2010 14:34 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

Kropeczka13 pisze:to chyba też troszkę dobre wieści :wink: pierwsze kroki Warki po operacji :)

http://www.youtube.com/watch?v=0CL82QtjCyQ

http://www.youtube.com/watch?v=xpVFge2LR5k

Dzielna dziewczynka :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt kwi 16, 2010 17:06 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

mar_tika pisze:
Kropeczka13 pisze:to chyba też troszkę dobre wieści :wink: pierwsze kroki Warki po operacji :)

http://www.youtube.com/watch?v=0CL82QtjCyQ

http://www.youtube.com/watch?v=xpVFge2LR5k

Dzielna dziewczynka :ok:

To fakt :ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt kwi 16, 2010 20:40 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

Dyżury na przyszły tydzień;
19.04. poniedziałek rano: hidi wieczor: Beatka
20.04. wtorek rano: Jadzia wieczór: Teresa
21.04. środa rano; Monika wieczór: hidi
22.04.czwartek rano: brak wieczór; Beatka
23.04. piątek rano:Jadzia wieczór: Dorotka
24.04. sobota rano:brak wieczór: Teresa
25.04. niedziela rano: Dorotka wieczór: brak

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt kwi 16, 2010 21:56 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

przepraszam, ze nie przebrnę przeszło 40 stron, ale chciałam spytać, czy w schronisku :evil: zostały jeszcze kociaki???

bardzo poruszająca historia :cry:

armabapa

Od: Czw mar 25, 2010 22:37

Post » Pt kwi 16, 2010 22:22 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

armabapa pisze:przepraszam, ze nie przebrnę przeszło 40 stron, ale chciałam spytać, czy w schronisku :evil: zostały jeszcze kociaki???

bardzo poruszająca historia :cry:

Nie wiem jutro albo pojutrze będę w schronisku po kociaki, z tego co wiem jest podobnież w schronie kotka z maluszkami :( na dniach będę wiedziała coś więcej

terenia1

Post » Pt kwi 16, 2010 22:59 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

terenia1 pisze:Parę spraw organizacyjnych Kociej Chatki :mrgreen:
1. dzięki gosiakot mamy zapłacony w tym miesiącu czynsz i prąd w kociej chatce(400zl) dziekujemy bardzo :1luvu: rozliczenie szczegółowe na 1 stronie naszego wątku, ale dopiero jutro
2. dziewczyny bardzo prosze o sprężenie się w sprawie dyżurów - jak wiemy Marta całkowicie odpada, Baska chyba przez najbliższy tydzien albo dwa też odpada bo ma 21 szwów na łapce prawej może coś napisze, ja jestem normalnie, ale w ostatnim tygodniu kwietnia też wypadam z dyżurów bo mam urlop i muszę się zregenerować :oops: jutro zamieszcze plan dyzurów na następny tydzień w Kociej Chatce
3. aktualnie w kociarni jest 6 kociaków - 2 chłopaki, Paula, Abi, Evita, Trisza - mam nadzieję że w sobote albo w niedzielę 2 kociaki pojada do DT nie wiem które, więc prawdopodobnie w sobotę albo w niedzielę podjade do schronu po następne kociaki
4. Marta niebawem wystawi ogłoszenia na allegro dla naszych kociaków - kto zobowiąże się do kopiowania tych ogłoszeń na inne portale :?:
5. i ostatnia prośba - w sprawie szukania nowego lokalu na kociarnię. czy ktoś zobowiązałby sie do obdzwonienia spółdzielni w centrum na Pogoni i zorientować się w sytuacji :!:

Witam, może mogłabym pomóc w sprawie nr 5 ? Najbliższa SM obecnej siedziby "kociej chatki" jest na ul. Hallera, mogłabym w poniedziałek zadzwonić.Czy są jakieś informacje o które powinnam pytać poza oczywistymi jak :powierzchnia, czynsz oraz czy lokal ma okno i sprawne instalacje ? Poza w/w-ną najbliższe spółdzielnie są na Chemicznej , na Stalowej koło Premy Milmet,i (o ile wiem) na Kilińskiego za dworcem PKP. Czy mam zadzwonić na razie na Hallera ? :?:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pt kwi 16, 2010 23:20 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

Gosiu :D zależy nam na lokalizacji albo na Pogoni albo w miarę w centrum Sosnowca, warunki lokalu już opisalaś to jest to co my chciałybyśmy - woda, prąd, dzienne światło, jakaś forma ogrzewania to są podstawowe rzeczy :) jeśli dasz radę podzwoń, musimy szukać... Dziekuję bardzo :D

terenia1

Post » Sob kwi 17, 2010 7:58 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

Do góry Kocia Chatko :D , oby wolontariat w schronie zmienił na lepsze istniejący stan rzeczy :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Sob kwi 17, 2010 9:31 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

w kwestii wolontariatu - nie mamy jeszcze umowy i jesteśmy na etapie negocjacji. Natomiast wszystko wskazuje, ze jest dobra wola współpracy po obu stronach :D . Jak będzie bedziemy mieć konkrety wtedy powiemy co i jak. Na razie żeby nie zapeszyć :ok: :ok: trzymajcie kciuki.

a tak z innej beczki Pawełku a moze mogłabym Cie prosic przy okazji o odebranie tych ulotek? moze będziesz przed 8 maja w okolicach Katowic? Ja bedę po 8 maja dopiero.
to znaczy odebrać w Krakowie od mojego kolegi Krzysia a dostarczyć dziewczynom.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Sob kwi 17, 2010 9:34 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

A gdzie są do odebrania te ulotki ? 8)

bubor

Post » Sob kwi 17, 2010 9:40 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

:ok:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Sob kwi 17, 2010 11:18 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

Filomen pisze:w kwestii wolontariatu - nie mamy jeszcze umowy i jesteśmy na etapie negocjacji. Natomiast wszystko wskazuje, ze jest dobra wola współpracy po obu stronach :D . Jak będzie bedziemy mieć konkrety wtedy powiemy co i jak. Na razie żeby nie zapeszyć :ok: :ok: trzymajcie kciuki.

a tak z innej beczki Pawełku a moze mogłabym Cie prosic przy okazji o odebranie tych ulotek? moze będziesz przed 8 maja w okolicach Katowic? Ja bedę po 8 maja dopiero.
to znaczy odebrać w Krakowie od mojego kolegi Krzysia a dostarczyć dziewczynom.

:ok: :ok:
ale by bylo super ;)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Sob kwi 17, 2010 17:49 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

terenia1 pisze:Gosiu :D zależy nam na lokalizacji albo na Pogoni albo w miarę w centrum Sosnowca, warunki lokalu już opisalaś to jest to co my chciałybyśmy - woda, prąd, dzienne światło, jakaś forma ogrzewania to są podstawowe rzeczy :) jeśli dasz radę podzwoń, musimy szukać... Dziekuję bardzo :D

Oczywiście, postaram się coś pomóc. Jeśli tylko coś ustalę zaraz dam znać. Mam nadzieję, że znajdzie się dla kotków jakieś ciepłe, przytulne i jasne miejsce :kotek: pozdrawiam.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Sob kwi 17, 2010 19:57 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Sob kwi 17, 2010 21:02 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

witam wszystkich wieczorowo :1luvu:
dopisałam się do dyżurów 22 i 28 rano, 26 wieczór,
mogę 25 rano ,
kotki są cudne :kotek: :kitty: :cat3: :catmilk: :kotek: :kitty:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

[poprzednia][następna]