Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Miuti pisze:
. Jazda z jednym kotem w transporterze w ciągu dnia, gdzie działa komunikacja miejska, to dla zdrowej osoby żaden wyczyn.
Ale niekiedy dla chorego kota to nie lada przeżycie.
Zwłaszcza podczas mrozów.
I czasem potrzebny jest pośpiech.
Ja posługuję się komunikacją miejska - w soboty, niedziele i święta to koszmar. Autobusy nie ogrzewane, zatłoczone. Radość przesiadek.
MPK bywa w pewnych wypadkach kiepskim rozwiązaniem - a taksówkarze częstro odmawiają zabierania pasażerów ze zwierzakami.
Miuti, pozwolę sobie polemizować. Ja sama mimo posiadania auta czasem (zwłaszcza w godzinach szczytu) jeżdżę do Krakvetu autobusem lub niekiedy taxi. One nie stoją w takich korkach, jak samochody prywatne, mają własne pasy. Czas się liczy, sama to napisałaś.
noemik pisze:bazarek alkoholowy, prawie dopracowany.
viewtopic.php?f=20&t=110172&p=5855984#p5855984
noemik pisze:odpowiem za lutrę a propos konta - na AFN przelewać drogie panie.
czy jesteście wliczone w to zamówienie - to będą wiedzieć Tweety lub rzeczona lutra, w zależności, której z nich zgłaszałyście potrzebę żwirku.
Tweety, ja też się dorzucę do czytnika.
noemik pisze:ZamawialY: Barbann, Cammi, Karaluch, Anna09 dla p. Marty, Noemik, Zowisia, Rustie, Sol, Milu i Kosma, ja i Tweety.
anna09 pisze:noemik pisze:ZamawialY: Barbann, Cammi, Karaluch, Anna09 dla p. Marty, Noemik, Zowisia, Rustie, Sol, Milu i Kosma, ja i Tweety.
Przelew pójdzie bezpośrednio od Pani Marty (czy ktoś kotowozem będzie przejeżdżał w okolicy i mógłby dostarczyć żwirek Pani Marcie? Jeśli nie, to ja po niedzieli zabiorę i zawiozę) i nie wiem, co będzie w tytule przelewu. Przelane pieniądze będą za żwirek i puszki Felixa.
Do czytnika też się dorzucę. Tweety, czy np. na pw mamy deklarować ile dorzucimy się do tego czytnika, aby było wiadomo ile mamy, a ile jeszcze potrzebujemy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 51 gości