Gagunia i Niuniunia - JUBILEUSZ!-to już 2 latka!! :) część 2

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt kwi 16, 2010 12:09 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Nie ma Izuś nic śmiesznego. Wręcz odwrotnie. To chodziło o to, że Gagunia się zdenerwowała...

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pt kwi 16, 2010 12:32 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Nerwowa panna :wink:

Ja dziś ledwo żyję po wczorajszym 12h staniu w kolejce :roll:
Szkoda, że się nie udało.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt kwi 16, 2010 12:42 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

No słyszałam w telewizji, jak niektórzy mówili, że muszą zrezygnować. A teraz przyspieszają przechodzenie przez Pałac, proszą by nie klękać, nie modlić się, bo zostało już niewiele czasu (do jutra do 17) a osób jest mnóstwo.

nanetka

Post » Pt kwi 16, 2010 12:43 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Erin pisze:...
Ale co jest śmiesznego w pogrzebie na Wawelu? :?

Iza, to nie jest śmieszne, lecz wręcz absurdalne! :roll: .
Nie chcę politykować w wątku moich koteniek, ale powiem krótko: mierna prezydentura pana. L. Kaczyńskiego i jego tragiczna śmierć nie czyni go bohaterem narodowym godnym pochówku na Wawelu! Z całym szacunkiem, p. Prezydent niczym za życia nie zasłużył, by teraz dla niego naruszać narodową świętość!

Erin pisze:Mnie jest bardzo, bardzo smutno :( :( :(

Chyba nie ma nikogo, kim z ludzkiego punktu widzenia nie wstrząsnęła ta tragedia i każdy to przezywa na swój sposób. Ale to co się dzieje w tym momencie w naszym kraju, w okresie żałoby, zakrawa niestety o tragifarsę. Dla mnie ta żałoba skończyła się we wtorek, z dniem ogłoszenia pochówku pary Prezydenckiej na Wawelu. Nie można podejmować tak ważnej i kontrowersyjnej decyzji w pośpiechu, nie zasięgając opinii społeczeństwa.

Niech Wawel pozostanie miejscem dla królów i bohaterów narodowych!

Tyle. Wyraziłam swoje zdanie na ten temat, w swoim wątku i absolutnie nie dopuszczam tu żadnej polemiki czy dyskusji w tej kwestii.
To wątek moich koteniek, a nie sporów politycznych.
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Pt kwi 16, 2010 18:09 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Niniejszym żegnam się z wątkiem i życzę Wam Cioteczki wszystkiego dobrego.

Erin

Post » Pt kwi 16, 2010 18:58 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Erin pisze:Niniejszym żegnam się z wątkiem i życzę Wam Cioteczki wszystkiego dobrego.

Również żegnamy życząc jednocześnie dużo zdrowego rozsądku i przejrzenia na oczy!
[img]...[/img]

Ulla

Post » Pt kwi 16, 2010 19:03 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Ulla pisze:
Erin pisze:Niniejszym żegnam się z wątkiem i życzę Wam Cioteczki wszystkiego dobrego.

Również żegnamy życząc jednocześnie dużo zdrowego rozsądku i przejrzenia na oczy!

I vice versa!

Erin

Post » Pt kwi 16, 2010 19:18 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Iza, pożegnałyśmy się, to odpuść!
Nie życzę sobie tego typu wpisów na moim wątku!
ŻEGNAM.
[img]...[/img]

Ulla

Post » Pt kwi 16, 2010 19:22 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Nie obawiaj się - obraziłaś mnie po raz ostatni.
Odpuszczam.

Erin

Post » Pt kwi 16, 2010 20:05 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Ech... :(

nanetka

Post » Sob kwi 17, 2010 14:33 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Dziewczyny, co Wy wyprawiacie? 8O 8O 8O
I słusznie gadali, że ten pogrzeb na Wawelu (na którego temat mam zresztą dokłądnie takie zdanie jak Ulla, bo tragiczna śmierć nie czyni człowieka kimś wielkim) - podzieli ludzi... I podzielił :(
Swoją drogę boję się, żeby ten pogrzeb na Wawelu nie stał się niebezpiecznym precedensem. No bo skoro pochowany tam będzie L.Kaczyński, to gdzie pochować potem np. jego brata bliźniaka, jak nie tu :twisted:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Sob kwi 17, 2010 15:23 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Gosiu, każdy, kto ma choć krztę zdrowego rozsądku ma takie zdanie na temat Wawelu.
Ale są i tacy, do których nic nie dociera :roll: , więc podziały były niestety oczywiste.
W trudnych chwilach zawsze poznaje się prawdziwe oblicza ludzi. A więc, nie ma tego złego... :wink: .

Arsnova pisze:...
Swoją drogę boję się, żeby ten pogrzeb na Wawelu nie stał się niebezpiecznym precedensem. No bo skoro pochowany tam będzie L.Kaczyński, to gdzie pochować potem np. jego brata bliźniaka, jak nie tu :twisted:

No coś Ty? 8O . Nie doceniasz chyba megalomanii brata Jarosława! :roll: :twisted:
On już pewnie załatwia sobie pochówek w Grotach Watykańskich :lol: . Wawel dla niego za mało godzien! I SANTO SUBITO! :roll: :twisted:

Pewnie dostanę upomnienie od Moderatora za ten wpis, ale trudno :? .

Mam już serdecznie dość tej tragifarsy narodowej i szopki krakowskiej! :twisted: . Gagunia od wczoraj mam problemy gastryczne, a ja dziś musiałam jechać na drugi koniec Krakowa po lekarstwa, bo apteki w Centrum już dziś pozamykane! 8O :twisted: . Maleńką od wczoraj wieczór męczy biegunka i wymioty :(. Drżę ze strachu, co będzie jutro, gdy jej to nie przejdzie :(.
[img]...[/img]

Ulla

Post » Sob kwi 17, 2010 15:33 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Też mam już tego dość. Po ludzku jest mi przykro, wydarzył się straszny wypadek, zginęło mnósto ludzi i to ważnych ludzi w państwie. Ale mówienie o II Katyniu to chyba nadużycie, nieprawdaż? Oni nie zostali rozstrzelani. Zginęli w katastrofie, w pewnym sensie można powiedzieć: na posterunku, ale nie nazywajmy tego ofiarą poniesioną za ojczyznę...

Arsnova

Post » Sob kwi 17, 2010 15:38 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Ano!! :ok: :twisted:
Nic dodać, nic ująć! :ok:
[img]...[/img]

Ulla

Post » Sob kwi 17, 2010 15:50 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

A Tobie i Gaguni życzę zdrówka - żadnych wymiotków :twisted:

Arsnova

[poprzednia][następna]