WRO Myszki białe, pomocy- skończę jak Popiel...

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro kwi 14, 2010 1:48 WRO Myszki białe, pomocy- skończę jak Popiel...

Jak w tytule... myszek są trzy grupy- najstarsze, średnie i najmłodsze. "Najstarsze" to i tak młodzież :wink: - dwie samiczki i cztery samczyki (są jeszcze trzy, wstepnie zaklepane). Średnie to dzieciaki jeszcze z mamą, ale za ok tydzień moga iśc do domów i bedą podzielone na pci. Najmłodsze- to dzidziusie, różowe kluchy...

Skąd? Ano- najstarsze to maluchy podrzucone z mamą mi na wycieraczkę :evil: Średnie i małe to... no cóż- dzieci myszy, które miały być karmą dla węża..... Obie były już wysokociężarne i koleżance pracującej w sklepie głupio było "mamuśki" dać do zjedzenia. No i wiedząc że mam już myszy zamysiła mnie do szczętu.
więcej myszy mam nadzieję nie bedzie (kategorycznie zapowiedziałam, że następnymi to sie koty zajmą, bo mi sie klatki kończą :wink: ).

A teraz nieco rozpaczliwie szukam domów- dla ok. 30 myszek :roll:

Myszki są oswojone, fajne, zdrowe....

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Śro kwi 14, 2010 15:12 Re: WRO Myszki białe, pomocy- skończę jak Popiel...

hejkaa

mam co prawda juz zwierzyniec prawie :D ale chcialabym miec rowniez myszki. posiadam juz jedna myszke od dzisiaj :D i z checia przygarne kolejne myszki :D dla siebie

gg poprosze :D

fretkomaniak

Od: Wto kwi 06, 2010 17:39

Post » Czw kwi 15, 2010 14:02 Re: WRO Myszki białe, pomocy- skończę jak Popiel...

seksuj je uważnie,moja znajoma miała coś podobnego.
miała mieć dwie samiczki,okazało się że w zoologu się kropneli i dali jej parkę;/
w szczytowym momencie w domu miała myszy jakieś 60,w sumie wydała ich jakieś 120,z tym że do znajomego sklepu zoologicznego,który nie dawał oswojonych mysz od niej na karmę<taką mam nadzieję>
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Czw kwi 15, 2010 17:52 Re: WRO Myszki białe, pomocy- skończę jak Popiel...

Kiedyś hodowałam chomiki :wink: ale fakt- raz się kropnęłam z mychami (jeszcze jak miałam swoje), teraz robimy to razem z wetką od gryzoni....

Moje gg 18223340 ;) (i tak wisi w różnych ogłoszeniach)...
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Czw kwi 15, 2010 18:21 Re: WRO Myszki białe, pomocy- skończę jak Popiel...

no to kciuki trzymam,myszki to bardzo wdzięczne stworzonka,sama miałam kilka ale pojedynczo,pierwsza moja myszka była strasznie miła i oswojona :)
:ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17