KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 15, 2010 8:40 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ - POMÓŻCIE- KOTY TRAFIĄ NA BRUK! cz.2

bianco nero pisze:Andżelika, wbrew temu co pisałam dzisiaj, następny wyjazd mam 23.-24.04.

annette88 -j/w- będziesz wówczas?

Czy któraś z cioć dałaby radę pokryć zeszłomiesięczne, podwieszone Allegro z mojego konta? :roll:

ja swego czasu deklarowałam opłatę jednego ogłoszenia na allegro... więc zgodnie z deklaracją pokryję :D

no własnie, a ile tego jest?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw kwi 15, 2010 14:00 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ - POMÓŻCIE- KOTY TRAFIĄ NA BRUK! cz.2

KOCHANE CIOCIE I WUJKOWIE :!: :!: :!:
Jeśli ktoś jeszcze nie oddał swojego głosu na KrakVet, to prosimy o głos na RTOZ Radomsko - lutowe Sreberko 2010 :!: :!: :!:
Dziś o 20.00 koniec głosowania :!: :!: Dajmy szansę koteczkom andzeliki1952 :!: :!: :!:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw kwi 15, 2010 16:10 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ - POMÓŻCIE- KOTY TRAFIĄ NA BRUK! cz.2

Hanulka pisze:Zapraszam na 3 nowe wątki radomszczańskich koteczków:

Ada - viewtopic.php?f=13&t=109911
Mika - viewtopic.php?f=13&t=109914
Aronek (braciszek Milusia) - viewtopic.php?f=13&t=109912

Uzupelnisz na pierwszej? Bo musze zawsze szukac ;)
M

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Czw kwi 15, 2010 16:43 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ - POMÓŻCIE- KOTY TRAFIĄ NA BRUK! cz.2

Hanulka pisze:
bianco nero pisze:Andżelika, wbrew temu co pisałam dzisiaj, następny wyjazd mam 23.-24.04.

Czy któraś z cioć dałaby radę pokryć zeszłomiesięczne, podwieszone Allegro z mojego konta? :roll:

ja swego czasu deklarowałam opłatę jednego ogłoszenia na allegro... więc zgodnie z deklaracją pokryję :D

Haniu, to w takim razie ci dziękuję i podam konto na wpłatę, po moim powrocie do Radomska, zwykle wychodzi ok. 12 zł.
kociamysza niech budżet podreperuje :wink:
FORZA!
ITALIA

bianco nero

Od: Czw gru 11, 2008 2:12

Post » Czw kwi 15, 2010 16:46 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ - POMÓŻCIE- KOTY TRAFIĄ NA BRUK! cz.2

Andżelika przywożę jutro TŻ do nas, jeżeli jest w kociarni jakaś potrzeba, chętnie się udostępni.
FORZA!
ITALIA

bianco nero

Od: Czw gru 11, 2008 2:12

Post » Czw kwi 15, 2010 19:31 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ - POMÓŻCIE- KOTY TRAFIĄ NA BRUK! cz.2

kociamysza pisze:
Hanulka pisze:Zapraszam na 3 nowe wątki radomszczańskich koteczków:

Ada - viewtopic.php?f=13&t=109911
Mika - viewtopic.php?f=13&t=109914
Aronek (braciszek Milusia) - viewtopic.php?f=13&t=109912

Uzupelnisz na pierwszej? Bo musze zawsze szukac ;)
M

jasne, sorry :D ale są na pierwszej w poście drugim, bo do pierwszego nie mam zdjęć, a nad tymi muszę popracować, może w weekend, jutro też pogrupuje wg umaszczenia..
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw kwi 15, 2010 19:37 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ - POMÓŻCIE- KOTY TRAFIĄ NA BRUK! cz.2

bianco nero pisze:
Hanulka pisze:

Haniu, to w takim razie ci dziękuję i podam konto na wpłatę, po moim powrocie do Radomska, zwykle wychodzi ok. 12 zł.
kociamysza niech budżet podreperuje :wink:

ok, to czekam :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw kwi 15, 2010 21:25 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ - POMÓŻCIE- KOTY TRAFIĄ NA BRUK! cz.2

Doberek :D
Rzadko się odzywam i nawaliłam strasznie z obietnicami :oops: Obiecuję, że kiedyś odrobię, ale na razie sama mam jedną wielką awarię finansową :oops:

Wpadłam przypomnieć o 1% - zaczyna się wzmożony ruch w PITowym interesie i warto wrzucić dokładne info na pierwszą stronę, bo chciałam kogoś odesłać i nie ma gdzie :roll:
A teraz dopiero zaczynają się rozliczać ci, co mają dopłacić :arrow: to te większe podatki :wink:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw kwi 15, 2010 21:46 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ - POMÓŻCIE- KOTY TRAFIĄ NA BRUK! cz.2

OKI pisze:Doberek :D
Rzadko się odzywam i nawaliłam strasznie z obietnicami :oops: Obiecuję, że kiedyś odrobię, ale na razie sama mam jedną wielką awarię finansową :oops:

Wpadłam przypomnieć o 1% - zaczyna się wzmożony ruch w PITowym interesie i warto wrzucić dokładne info na pierwszą stronę, bo chciałam kogoś odesłać i nie ma gdzie :roll:
A teraz dopiero zaczynają się rozliczać ci, co mają dopłacić :arrow: to te większe podatki :wink:

DOBRONOCEK :D OKI :1luvu: się zrobiło :piwa:

na wszelki wypadek, a zawsze w moim podpisie jest banerek do 1%

Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw kwi 15, 2010 21:48 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ - POMÓŻCIE- KOTY TRAFIĄ NA BRUK! cz.2

Hanulka pisze:
OKI pisze:Doberek :D

DOBRONOCEK :D OKI :1luvu: się zrobiło :piwa:

na wszelki wypadek, a zawsze w moim podpisie jest banerek do 1%

Obrazek

W moim też, tylko danych tam nie było, bo leciał do tego wątku :lol:

OKI

Post » Czw kwi 15, 2010 21:55 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ - POMÓŻCIE- KOTY TRAFIĄ NA BRUK! cz.2

przedchwilą kliknęłam na pierwszy banerek w moim podpisie - jest do plakatu 1% - ten z kotkami i serduszkami :D
do tego wątku jest następny banerek :ryk:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw kwi 15, 2010 22:00 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ - POMÓŻCIE- KOTY TRAFIĄ NA BRUK! cz.2

A ja grzecznie podmieniłam banerki, żeby mieć więcej miejsca :lol:

Nieważne zresztą - teraz warto zacząć zmasowany atak na podatki :twisted:

OKI

Post » Czw kwi 15, 2010 22:10 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ - POMÓŻCIE- KOTY TRAFIĄ NA BRUK! cz.2

OKI pisze:A ja grzecznie podmieniłam banerki, żeby mieć więcej miejsca :lol:

z tym drugim zgadzam się "w całej rozciągłości" - atakujemy podatki :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw kwi 15, 2010 22:17 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ - POMÓŻCIE- KOTY TRAFIĄ NA BRUK! cz.2

Hanulka pisze:
OKI pisze:A ja grzecznie podmieniłam banerki, żeby mieć więcej miejsca :lol:

z tym drugim zgadzam się "w całej rozciągłości" - atakujemy podatki :mrgreen:

Czyli skok na kasę :mrgreen:

OKI

Post » Czw kwi 15, 2010 22:33 Re: KOCIA ARKA NOEGO RTOZ - POMÓŻCIE- KOTY TRAFIĄ NA BRUK! cz.2

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: byle skuteczny :mrgreen: bez odsiadki :mrgreen: :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]