Bura i tri ciachnięte, Rudy i Pusio w DS, Tęcza w DT.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob mar 20, 2010 15:02 Re: Darłowo- kotka tri i jej małe. Małe zniknęły.

Dyktatura pisze:Sprawdzić ten strych. Każdy trop jest dobry. :)

Zamknięte :roll:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Sob mar 20, 2010 17:40 Re: Darłowo- kotka tri i jej małe. Małe zniknęły.

To spytaj się może któregoś z lokatorów lub poproś aby otworzył ci na moment strych.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Sob mar 20, 2010 18:57 Re: Darłowo- kotka tri i jej małe. Małe zniknęły.

Dyktatura pisze:To spytaj się może któregoś z lokatorów lub poproś aby otworzył ci na moment strych.

Ja nie wiem, kto ma klucz. To jest pusta rudera. Na zewnątrz schody są spróchniałe i brakuje większości schodków :| A innym wejściem jest właśnie chyba ta rudera, która jest zamknięta... :|
Same problemy.
Obrazek

kinia098

Post » Sob mar 20, 2010 23:45 Re: Darłowo- kotka tri i jej małe. Małe zniknęły.

może ktoś z sąsiedztwa wie kto ma klucze..
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Nie mar 21, 2010 21:34 Re: Darłowo- kotka tri i jej małe. Małe zniknęły.

a nie ma tam jakiej dziury, choćby szpary w ścianie czy podłodze, żeby zajrzeć czy w ogóle są tam ślady kociej bytności i czy trzeba w tym miejscu dalej działać? ja tak zawsze "obczajam" zamykane posesje, jeśli nie nawinie mi się nikt, kogo mogę spytać o sytuację ;)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro kwi 14, 2010 17:50 Re: Darłowo- kotka tri i jej małe. Małe zniknęły.

Dziś była Tęcza-matka !! Gruba...
Obrazek

kinia098

Post » Śro kwi 14, 2010 22:32 Re: Darłowo- kotka tri i jej małe. Małe zniknęły.

kinia098 pisze:Dziś była Tęcza-matka !! Gruba...

to trzeba łapać (choć ona grupa była i w okolicach ferii zimowych, więc może być po prostu u t u c z o n a , ale trzeba dmuchać na zimne) :ok: :ok: :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Czw kwi 15, 2010 14:41 Re: Darłowo- kotka tri i jej małe. Małe zniknęły.

XAgaX pisze:
kinia098 pisze:Dziś była Tęcza-matka !! Gruba...

to trzeba łapać (choć ona grupa była i w okolicach ferii zimowych, więc może być po prostu u t u c z o n a , ale trzeba dmuchać na zimne) :ok: :ok: :ok:

Jutro jadę łapać. Trzymajcie kciuki.
Obrazek

kinia098

Post » Pt kwi 16, 2010 17:28 Re: Darłowo-Tęcza i jej małe-Tęcza odnalazła się i mała też !

Polowałam i... upolowałam Malwinkę, a teraz już Malutka :D Wet tak nazwał ;) Myślał, że pewnie kolejny tylko do sterylki i do wypuszczenia, a tutaj jednak będzie inaczej :D Kicia nadaje się do oswojenia, dlatego szukamy dla niej domku :D U weta nie gryzła, nie syczała, nie drapała itp. Tylko była wystraszona. Także myślę, że nie ma jej co wypuszczać :) Na tri jest dużo chętnych. Kotka oceniona na jakieś 6-8 miesięcy. Miała już rujkę, także zdążyłam, uff... Ma też dziwne uszka. Ale tak na szybko wet ocenił, że w większości, to tylko brud. Na razie świerzb odpada. W niedzielę obejrzymy bardziej :) Koteńka trochę przybrudzona i zabiedzona. Ale to da się odrobić :D Jest tylko jedna okropna sprawa... Maleńka ma krwiaka w brzuchu :cry: I nie wiadomo, czy przeżyje... Krwiak mógł zostać "stworzony" poprzez kopnięcie, upadek, potrącenie przez samochód, uderzenie... :evil: Jakieś trzy dni temu. Teraz należy tylko czekać na to, co czas pokaże :(
Tęcza też była. Rudaska nie widziałam.
Do zapłacenia jeszcze 70zł za sterylkę... :oops:
Obrazek

kinia098

Post » Sob kwi 17, 2010 15:37 Re: Darłowo-Tęcza i jej małe-Tęcza odnalazła się i mała też !

Zobaczcie jakie kochane maleństwo :) :1luvu:

Obrazek
Obrazek

kinia098

Post » Sob kwi 17, 2010 15:58 Re: Darłowo-Tęcza i jej małe-Tęcza odnalazła się i mała też !

Zaadoptować nie mogę, zresztą mieszkam chyba daleko ..
:(
Ale chętnie zrobię Tęczy i maluchom baner/y i/lub ogłoszenia [ takie do druku lub do wstawienia na naszą-klasę ]. Jeśli jesteście zainteresowani - piszcie na pw !
Obrazek

Obrazek

UpadłyAnioł

Od: Sob kwi 10, 2010 18:32

Post » Sob kwi 17, 2010 18:35 Re: Darłowo-Tęcza i jej małe-Tęcza odnalazła się i mała też !

Maleństwo musi dalej siedzieć w klatce ze względu na krwiaka :( Jutro kontrola u weta.
Syczy na mnie kiciur jeden :P

PS: ma piękne, zielonkawe oczka :1luvu:
Obrazek

kinia098

Post » Nie kwi 18, 2010 0:20 Re: Darłowo-Tęcza i jej małe-Tęcza odnalazła się i mała też !

kinia098 pisze:Polowałam i... upolowałam Malwinkę, a teraz już Malutka :D Wet tak nazwał ;) Myślał, że pewnie kolejny tylko do sterylki i do wypuszczenia, a tutaj jednak będzie inaczej :D Kicia nadaje się do oswojenia, dlatego szukamy dla niej domku :D U weta nie gryzła, nie syczała, nie drapała itp. Tylko była wystraszona. Także myślę, że nie ma jej co wypuszczać :) Na tri jest dużo chętnych. Kotka oceniona na jakieś 6-8 miesięcy. Miała już rujkę, także zdążyłam, uff... Ma też dziwne uszka. Ale tak na szybko wet ocenił, że w większości, to tylko brud. Na razie świerzb odpada. W niedzielę obejrzymy bardziej :) Koteńka trochę przybrudzona i zabiedzona. Ale to da się odrobić :D Jest tylko jedna okropna sprawa... Maleńka ma krwiaka w brzuchu :cry: I nie wiadomo, czy przeżyje... Krwiak mógł zostać "stworzony" poprzez kopnięcie, upadek, potrącenie przez samochód, uderzenie... :evil: Jakieś trzy dni temu. Teraz należy tylko czekać na to, co czas pokaże :(
Tęcza też była. Rudaska nie widziałam.
Do zapłacenia jeszcze 70zł za sterylkę... :oops:

trzymam kciuki za walkę z krwiakiem, a co do kasy - warto zapytać o kolejny numerek w KK :)

kicia śliczna :1luvu:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie kwi 18, 2010 8:44 Re: Darłowo-Tęcza i jej małe-Tęcza odnalazła się i mała też !

Zapraszam na osobny wątek Malutkiej :D
viewtopic.php?f=13&t=110237
Obrazek

kinia098

Post » Śro kwi 28, 2010 21:04 Re: Darłowo-Tęcza i jej małe-Tęcza odnalazła się i mała też !

Tęcza dziś była, ale nie udało się jej złapać. :|
Obrazek

kinia098

[poprzednia][następna]