kociczka39 pisze:MaryLux pisze:
Nie kopnęłam, bo nie przyszedł. Przyjdzie dziś, to go chyba pogryzę... Choć może lepiej nie, może on trujący jakiś?
Kopnij go tam gdzie myślę,bardziej to odczujei sięnaumie,że trzeba dotrzymywać słowa
Nie dosięgnę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:
Nie kopnęłam, bo nie przyszedł. Przyjdzie dziś, to go chyba pogryzę... Choć może lepiej nie, może on trujący jakiś?
Kopnij go tam gdzie myślę,bardziej to odczujei sięnaumie,że trzeba dotrzymywać słowa
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:
Nie dosięgnę
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:kociczka39 pisze:
Nie dosięgnę
Powiedz Dużej ,zeby Cię podsadziła,niby dla ściemy,że chcesz go obwąchać ,a wtedy Ty .... ten tego i gościu ma po .....zamiatane
Kociara82 pisze:Inia jest sprytna, madra kicia, na pewno znajdzie na to jakis sposob
kociczka39 pisze:BRY DZIEŃ
MaryLux pisze:Kociara82 pisze:Inia jest sprytna, madra kicia, na pewno znajdzie na to jakis sposob
Po kuju się wyrwałam i niby przypadkiem go udrapałam tylnymi łapkami
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:MaryLux pisze:
Nie dosięgnę
Kociara82 pisze:MaryLux pisze:Kociara82 pisze:Inia jest sprytna, madra kicia, na pewno znajdzie na to jakis sposob
Po kuju się wyrwałam i niby przypadkiem go udrapałam tylnymi łapkami
a nie mowilam?!Inia sobie zawsze poradzi
annette88 pisze:cześć, Ina ! Przymierzyłam majtki![]()
Bazyliszkowa pisze:Mraudobry! Wetka mnie dziś ukłuła i wyssała ze mnie krew![]()
Mir Murka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 12 gości