PAMPULINA - UCIEKŁA!!! PILNIE POSZUKIWANA!!!ok. ZABRZA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 03, 2010 20:26 Re: P A M P U C H -Dt Halbina :)))

http://www.360tr.com/kudus/kiyamet_eng/index.html piękna prezentacja z pustego grobu Pańskiego

"Każda miłość przejść musi
Przez swój wielki post.
Każda wiosna, gdy rusza,
To zza wielu wiorst.

Nim się pędy podniosą,
Ziarno umrzeć musi.
Prawda, zanim zwycięży,
Wzgardzą nią u ludzi.

Więc nie traćmy nadziei!
Nim trzy noce miną,
Światło z mroku powstanie
Wielkanocną łuną.

Trzeba czekać cierpliwie.
To na pewno się stanie!
Najpierw krzyż, potem otchłań,
W końcu - zmartwychwstanie".
(Przemysław Borkowski)

BEZGRANICZNEJ MIŁOŚCI Wielkiego Czwartku,
GŁĘBOKIEJ WIARY Wielkiego Piątku,
NIESŁABNĄCEJ NADZIEI Wielkiej Soboty,
PRAWDZIWEJ RADOŚCI Wielkiej Niedzieli.
Rodzinnego świętowania. Wesołego Alleluja!
Halina
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Wto kwi 06, 2010 18:38 Re: P A M P U C H -Dt Halbina :)))

halbina pisze:A kto powiedział, że ją oddam?... 8O :twisted:

Nie oddawaj :1luvu: :1luvu: :1luvu: .

DG32

Od: Nie maja 04, 2008 15:09

Post » Wto kwi 06, 2010 20:14 Re: P A M P U L I N A - Dt Halbina :))) Wesołych Świąt :)

Halbina melduje, że jej net odcięło. Z tego co wiem Pampulina znowu się wycofałą i chowa za kanapą. Ma dni, że jest lepiej a potem znowu gorzej. Na dniach czeka ją ciachanie i strzyżonko.
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Czw kwi 08, 2010 11:58 Re: P A M P U L I N A - Dt Halbina :))) Wesołych Świąt :)

Czekamy cierpliwie na nowe wiadomości :)
Marzą mi się nowe fotki pięknej :oops:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Czw kwi 08, 2010 14:19 Re: P A M P U L I N A - Dt Halbina :))) Wesołych Świąt :)

Halina przemeblowywała pokój, Pampocoś schowało się za tapczan i od dwóch dni tylko daje znak istnienia w postaci śladów w kuwecie i wyczyszczonej miseczki.
Halina ma na głowie teraz próbne matury i ich sprawdzanie, a my akcję na wystawie kotów, ale Pampo coś jest umówione w poniedziałek na golonko.
Okres kwarantanny minął (7dni w Sosnowcu + 10 u nas), więc spokojnie możemy ciachać, jeśli to Pampulina lub od razu szczepić, jeśli Pampuch bezjajeczny :mrgreen:
Obrazek

Formica

Post » Czw kwi 08, 2010 18:15 Re: P A M P U L I N A - Dt Halbina :))) Wesołych Świąt :)

właśnie potwierdzam... mam tu trochę na głowie: matury do sprawdzenia na cito, dwie maturalne klasy i gonienie materiału oraz inne związane z końcem nauki obowiązki... w domu przemeblowanie i sterty książek i ciuchów - przygotowania do wielkiego remontu... prawo jazdy, zdaję egzamin 30 kwietnia... no i stadko... 2 psy (szczeniak na dt wczoraj pojechał do swojego domku) i 4 koty - trochę dużo na mnie jedną, przepraszam, ale będę rzadziej (kłopoty z netem mam chyba za sobą)
Pampuszka zachowuje się tak, że złapana jest bardzo proludzka, ale atakuje inne zwierzaki i woli spędzać większość dnia w ukryciu... schowała się w małym pokoju, gdzie mam te sterty książek (jestem polonistką) i próbuję teraz je upchnąć w meblach o wiele mniejszych niż poprzednie... nie potrafię jednak się pozbyć książek, więc to trochę beznadziejna sprawa i ciągnie się już któryś tydzień... w Święta udało mi sie przestawić meble w dużym pokoju i dostawić tam regał, upchnęłam co się dało, a w małym... ech... w każdym razie od dwóch dni Pampuszka gdzieś sie melinuje, ale je i załatwia się do kuwety, do mnie nie wychodzi... na weekend planuję dalszy ciąg sprzątania i wtedy już nie bedzie miała, gdzie się chować...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Czw kwi 08, 2010 19:35 Re: P A M P U L I N A - Dt Halbina :))) Wesołych Świąt :)

No faktycznie, trochę tego na głowie jest, ale można znajdzie się chwileczka na zrobienie zdjęć Pampuszce? :mrgreen: Joszka w domu- wspaniale. Najfajniejsza, a najdłuzej czekała na domek...
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Pt kwi 09, 2010 10:12 Re: P A M P U L I N A - Dt Halbina :))) Wesołych Świąt :)

Nadal za Pampuszkę kciuki i ................. pomagamy mentalnie upychać ksiązki :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro kwi 14, 2010 19:58 Re: P A M P U L I N A - Dt Halbina :))Szukamy domu na zawsze :)

Co słychać u Pampulinki? :) Bo coś ucichło ;)
My Little Coon :)
Salem i Dreamcia :)

Nirris

Od: Czw mar 25, 2010 12:38

Post » Czw kwi 15, 2010 0:55 Re: P A M P U L I N A - Dt Halbina :))Szukamy domu na zawsze :)

na razie nic nowego, Formica ma trochę zdrowotnych problemów... a Pampuszka bez zmian... 8)
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Czw kwi 15, 2010 6:07 Re: P A M P U L I N A - Dt Halbina :))Szukamy domu na zawsze :)

:ok: Za Pampuszkę
Gosiara

Post » Czw kwi 15, 2010 8:02 Re: P A M P U L I N A - Dt Halbina :))Szukamy domu na zawsze :)

Przeżyłam grypę jelitową i dziś po pracy jadę do Halbiny pomóc jej odgruzować kota zza mebli za które się chowa. Odizolujemy ja w łazience i jura ją czeka wizyta u weta.
Obrazek

Formica

Post » Czw kwi 15, 2010 10:01 Re: P A M P U L I N A - Dt Halbina :))Szukamy domu na zawsze :)

halbina pisze:na razie nic nowego, Formica ma trochę zdrowotnych problemów... a Pampuszka bez zmian... 8)

Uuu...no to nieźle,dobrze,że już po wszystkim,Formica 8) Grypa jelitowa to masakra.... :roll:
No to super :) A fotencje nowe będą? ;) czy dopiero przy odgruzowaniu kota? :lol:
My Little Coon :)
Salem i Dreamcia :)

Nirris

Od: Czw mar 25, 2010 12:38

Post » Pt kwi 16, 2010 9:14 Re: P A M P U L I N A - Dt Halbina :))Szukamy domu na zawsze :)

Jeżeli będzie potrzebna pomoc w ogłoszeniach jestem do dyspozycji :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob kwi 17, 2010 10:24 Re: P A M P U L I N A - Dt Halbina :))Szukamy domu na zawsze :)

Udało się kotę odgruzować?
ObrazekObrazek

coztego

Od: Czw cze 29, 2006 19:22

[poprzednia][następna]