WROCŁAW (KLECINA)- pilnie potrzebny DT dla kotki z małymi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 14, 2010 20:05 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

Tak :) Akcja poszła sprawnie :ok: Jednak mój Tż jest stworzony do takich łapanek :wink:
Ja bym się męczyła z Kruszyną pewnie 2 godziny i krew by się lała :mrgreen: A mój TŻ patent - zagrodził klatką łapką okno,
kotka chciała czmychnąć oknem i wpadła do klatki :ok: z transporterkiem chyba by się nie udało, a klatka długa i
z kratkami więc kotka się dała oszukać :ok:

Maluszki prześliczne :1luvu: :1luvu: :1luvu: Nie miałam takich szkrabów nigdy w ręce :)
Kotki zostały zainstalowane w dużej klatce wystawowej z mamusią. Mama dzikuska i była bardzo wystraszona.
Oczywiście jak małpka wspina się po klatce i chce wyjść :( ale zostawiliśmy ją samą , pewnie się uspokoi.
Będę miały spokój, osobne pomieszczenie i opiekę całodobowo.

Z DT umówiłam się tak, że jak będzie czegoś potrzeba to powiedzą co, kupimy co trzeba, lub oni kupią a
my jakoś będziemy się rozliczać z nimi. Na razie zawiozłam im żwirek i 2 kg RC Kitten dla mamusi.
Małe jeszcze raczej nie jedzą same. Za jakiś czas pewnie trzeba będzie zakupić RC Winning i mleczko dla kociąt.

Aaaaa sprawdziliśmy płeć :) czarno-białe to koteczka, ciemna burasia - koteczka, whiskasowy - kocurek :1luvu:
ciemna burasia ma łzawiące oczko - do obserwacji,

Ulv dzięki za przyjazd choć w sumie na darmo jechałaś :oops:
Szczerze mówiąc myślałam że to będzie krwawa akcja :twisted: a poszło gładko :ok: :mrgreen:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro kwi 14, 2010 20:57 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

Agness78 pisze:Tak :) Akcja poszła sprawnie :ok: Jednak mój Tż jest stworzony do takich łapanek :wink:

Hehe, a tak mu się oberwało, jak za pierwszym razem kicia uciekała z "łapki" :ryk: :ryk: :ryk:

Uwielbiam takie akcje zakończone powodzeniem :) Maluszki są naprawdę śliczne - czarno-biała kotka ma chyba uroczego zezika :1luvu:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Śro kwi 14, 2010 21:01 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

Kruszyna pisze:
Agness78 pisze:Tak :) Akcja poszła sprawnie :ok: Jednak mój Tż jest stworzony do takich łapanek :wink:

Hehe, a tak mu się oberwało, jak za pierwszym razem kicia uciekała z "łapki" :ryk: :ryk: :ryk:

Uwielbiam takie akcje zakończone powodzeniem :) Maluszki są naprawdę śliczne - czarno-biała kotka ma chyba uroczego zezika :1luvu:

e tam oberwało.... już przyzwyczajony że jak się stresuję to krzyczę :twisted:
ale za to zaraz mi przechodzi :wink: a później jestem niczym "do rany przyłóż" :mrgreen: :ryk:

Agness78

Post » Śro kwi 14, 2010 21:03 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

U nas jest odwrotnie - jak jeździmy z naszymi do weta albo łapiemy jakieś inne, to mnie się zawsze obrywa :ryk:

Moja Mila była taka malusia, jak te kociaki, kiedy ją znaleźliśmy w krzakach :)
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Śro kwi 14, 2010 21:36 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

dziękuję i gratuluję udanej akcji! :) i trzymam kciuki za złapanie ciężarówki (chyba, że czegoś nie doczytałam...?) :ok: :ok: :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro kwi 14, 2010 21:41 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

XAgaX pisze:dziękuję i gratuluję udanej akcji! :) i trzymam kciuki za złapanie ciężarówki (chyba, że czegoś nie doczytałam...?) :ok: :ok: :ok:

kotka numer 3 - jak ciężarówka - jeszcze na wolności

Agness78 - Ciebie nie ma w weekend - mogłabyś przed wyjazdem zostawić klatkę łapkę? jutro zadzwonię, ustalimy jak ją odbiorę od Ciebie
Kruszyna, jesteś w stanie mi pomóc? np. piątek po południu? :oops:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro kwi 14, 2010 21:47 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

Agness, a odbierzesz sobie suche RC Babycat jak podrzucę do Natalii? :mrgreen: Pewnie maluszki już niedługo będą się uczyły jeść suche :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro kwi 14, 2010 21:49 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

jessi74 pisze:maluszki
Obrazek
i mamusia
Obrazek

ufff, jak to dobrze że już bezpieczne

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro kwi 14, 2010 22:09 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

Agness78 pisze:Ogłoszenia dla maluszków :1luvu:
Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=989445876
Alegratka: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/4730139 ... oclaw.html
Gumtree: http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z198607868
w ogłoszeniu informacja o małych z Kleciny, do oddania za 4 tyg :ok:

Agness78

Post » Śro kwi 14, 2010 22:11 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

Gibutkowa pisze:Agness, a odbierzesz sobie suche RC Babycat jak podrzucę do Natalii? :mrgreen: Pewnie maluszki już niedługo będą się uczyły jeść suche :)

chyba wygodniej mi od Ciebie odebrać :oops: Przejeżdżam w okolicach Komandorskiej codziennie koło 16:45-17:00.
Jesteś w domu o tej porze? albo mogę w weekend wpaść, przed wyjazdem w sobotę rano albo w niedzielę wieczorem,
a jak nie wyjadę to o innych godzinach również :ok:

Agness78

Post » Śro kwi 14, 2010 22:14 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

jessi74 pisze:
XAgaX pisze:dziękuję i gratuluję udanej akcji! :) i trzymam kciuki za złapanie ciężarówki (chyba, że czegoś nie doczytałam...?) :ok: :ok: :ok:

kotka numer 3 - jak ciężarówka - jeszcze na wolności

Agness78 - Ciebie nie ma w weekend - mogłabyś przed wyjazdem zostawić klatkę łapkę? jutro zadzwonię, ustalimy jak ją odbiorę od Ciebie
Kruszyna, jesteś w stanie mi pomóc? np. piątek po południu? :oops:

ok, to jakoś się umówimy :ok: szkoda, bo mogłam dać dzisiaj Kruszynie do auta :(

Agness78

Post » Śro kwi 14, 2010 22:15 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

Ja o 17 to przy dobrych wiatrach dopiero z pracy wychodzę. W sobote rano idziemy z Mietkiem na sterylkę ale niedziela wieczór jak najbardziej pasi :) Masz mój adres?

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro kwi 14, 2010 22:17 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

Gibutkowa pisze:Ja o 17 to przy dobrych wiatrach dopiero z pracy wychodzę. W sobote rano idziemy z Mietkiem na sterylkę ale niedziela wieczór jak najbardziej pasi :) Masz mój adres?

wyślij mi sms z adresem :ok:

Agness78

Post » Śro kwi 14, 2010 22:24 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

Agness78 pisze:
Gibutkowa pisze:Ja o 17 to przy dobrych wiatrach dopiero z pracy wychodzę. W sobote rano idziemy z Mietkiem na sterylkę ale niedziela wieczór jak najbardziej pasi :) Masz mój adres?

wyślij mi sms z adresem :ok:

Nie mogę znaleźć numeru :oops: a na pewno miałam :roll: wysyłam na PW

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw kwi 15, 2010 6:50 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

Ja bym się męczyła z Kruszyną pewnie 2 godziny i krew by się lała :mrgreen: A mój TŻ patent - zagrodził klatką łapką okno,
kotka chciała czmychnąć oknem i wpadła do klatki :ok: z transporterkiem chyba by się nie udało, a klatka długa i
z kratkami więc kotka się dała oszukać :ok:

Maluszki prześliczne :1luvu: :1luvu: :1luvu: Nie miałam takich szkrabów nigdy w ręce :)
Kotki zostały zainstalowane w dużej klatce wystawowej z mamusią. Mama dzikuska i była bardzo wystraszona.
Oczywiście jak małpka wspina się po klatce i chce wyjść :( ale zostawiliśmy ją samą , pewnie się uspokoi.
Będę miały spokój, osobne pomieszczenie i opiekę całodobowo.

Z DT umówiłam się tak, że jak będzie czegoś potrzeba to powiedzą co, kupimy co trzeba, lub oni kupią a
my jakoś będziemy się rozliczać z nimi. Na razie zawiozłam im żwirek i 2 kg RC Kitten dla mamusi.
Małe jeszcze raczej nie jedzą same. Za jakiś czas pewnie trzeba będzie zakupić RC Winning i mleczko dla kociąt.

Aaaaa sprawdziliśmy płeć :) czarno-białe to koteczka, ciemna burasia - koteczka, whiskasowy - kocurek :1luvu:
ciemna burasia ma łzawiące oczko - do obserwacji,

Ulv dzięki za przyjazd choć w sumie na darmo jechałaś :oops:
Szczerze mówiąc myślałam że to będzie krwawa akcja :twisted: a poszło gładko :ok: :mrgreen:

Dziewczyny :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

[poprzednia][następna]