na AFN - gitara - bez jednej struny - dla desperatów

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro kwi 14, 2010 20:26 na AFN - gitara - bez jednej struny - dla desperatów

Pod opieką krakowskiego oddziału AFN pozostaje obecnie 50 kotów. Każdego dnia przybywają nowe - zagłodzone, pokiereszowane, chore... Na rehabilitacji we Wrocławiu nadal pozostaje Miko.Pojawiają się pierwsze maluchy....Coraz więcej kotów po zmarłych, czy zwyczajnie pozostawionych w tapczanie po opuszczeniu wynajmowanego mieszkania Bardzo prosimy o pomoc.
Koty AFN Kraków

Zapraszam do zaopatrzenia się w gitarę. Gitara zakupiona w roku 1992. Swoje lata ma - przeżyła ogniska, biwaki, zimowiska.
Ma metalowe struny - jedna pękła :-). Polskiej produkcji - a dokładniej śląskiej a nawet dolnośląskiej.
Gra na metalowych strunach to dopiero wyzwanie!!! Dla początkujacego to prawie jak akt desperacji.
A może ktoś miał ochotę rozwalić kiedys gitarę - tak jak to się na koncetrach widuje?
A może z niej zrobić doniczke lub budkę dla kota?
To już do uznania przyszłego właściciela...

Koszt przesyłki pocztą polską będę musiała dopiero ustalić - ma dość niewymiarowe gabaryty.
Może ktoś z Krakowa lub okolic sie skusi?
Cena wywolawcza 21 PLN - 7 dni od pierwszej oferty. Koniec 22.04.2010 15:44

solangelica - za wywoławczą

ObrazekObrazek

Zapraszam serdecznie!
Ostatnio edytowano Wto kwi 20, 2010 11:16 przez Cammi, łącznie edytowano 1 raz

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Śro kwi 14, 2010 21:52 Re: na AFN - gitara - bez jednej struny - dla desperatów

A kiciuś po ile ?? :wink:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Śro kwi 14, 2010 22:27 Re: na AFN - gitara - bez jednej struny - dla desperatów

Jesli można odebrać w Poznaniu to się skusi...

koconek

Od: Sob sie 08, 2009 15:41

Post » Czw kwi 15, 2010 8:49 Re: na AFN - gitara - bez jednej struny - dla desperatów

Gitara hop do góry.

Z kiciusiem to był żart - mam dosyć swoich :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
IT'S OVER

Etiopia

Post » Czw kwi 15, 2010 10:10 Re: na AFN - gitara - bez jednej struny - dla desperatów

Etiopia pisze:Gitara hop do góry.

kiciuś już do Ciebie jedzie :-)

Cammi

Post » Czw kwi 15, 2010 10:11 Re: na AFN - gitara - bez jednej struny - dla desperatów

koconek pisze:Jesli można odebrać w Poznaniu to się skusi...

do soboty dowiem się kiedy będę miała kontakt z Poznaniem
:-)

Cammi

Post » Czw kwi 15, 2010 13:26 Re: na AFN - gitara - bez jednej struny - dla desperatów

Cammi pisze:
Etiopia pisze:Gitara hop do góry.

kiciuś już do Ciebie jedzie :-)

Nieeeeeeeeeeee
IT'S OVER

Etiopia

Post » Czw kwi 15, 2010 14:44 Re: na AFN - gitara - bez jednej struny - dla desperatów

Za wywolawcza poprosze :) bez kiciusia :twisted:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw kwi 15, 2010 15:17 Re: na AFN - gitara - bez jednej struny - dla desperatów

solangelica pisze:Za wywolawcza poprosze :) bez kiciusia :twisted:

proszę bardzo - i bez jednej struny proszę pamietać

- nie wiem kiedy do Poznania jadę - więc pozwolę sobie jako pierwszą licytującą/wpełni zdecydowaną uznać solangelica

Cammi

Post » Czw kwi 15, 2010 15:18 Re: na AFN - gitara - bez jednej struny - dla desperatów

Cammi pisze:Pod opieką krakowskiego oddziału AFN pozostaje obecnie 50 kotów. Każdego dnia przybywają nowe - zagłodzone, pokiereszowane, chore... Na rehabilitacji we Wrocławiu nadal pozostaje Miko.Pojawiają się pierwsze maluchy....Coraz więcej kotów po zmarłych, czy zwyczajnie pozostawionych w tapczanie po opuszczeniu wynajmowanego mieszkania Bardzo prosimy o pomoc.
Koty AFN Kraków

Zapraszam do zaopatrzenia się w gitarę. Gitara zakupiona w roku 1992. Swoje lata ma - przeżyła ogniska, biwaki, zimowiska.
Ma metalowe struny - jedna pękła :-). Polskiej produkcji - a dokładniej śląskiej a nawet dolnośląskiej.
Gra na metalowych strunach to dopiero wyzwanie!!! Dla początkujacego to prawie jak akt desperacji.
A może ktoś miał ochotę rozwalić kiedys gitarę - tak jak to się na koncetrach widuje?
A może z niej zrobić doniczke lub budkę dla kota?
To już do uznania przyszłego właściciela...

Koszt przesyłki pocztą polską będę musiała dopiero ustalić - ma dość niewymiarowe gabaryty.
Może ktoś z Krakowa lub okolic sie skusi?
Cena wywolawcza 21 PLN - 7 dni od pierwszej oferty. Koniec 22.04.2010 15:44

solangelica - za wywoławczą

ObrazekObrazek

Zapraszam serdecznie!

Cammi

Post » Czw kwi 15, 2010 17:39 Re: na AFN - gitara - bez jednej struny - dla desperatów

Cammi pisze:
solangelica pisze:Za wywolawcza poprosze :) bez kiciusia :twisted:

proszę bardzo - i bez jednej struny proszę pamietać

- nie wiem kiedy do Poznania jadę - więc pozwolę sobie jako pierwszą licytującą/wpełni zdecydowaną uznać solangelica

Spoko loko, strun Ci u nas pod dostatkiem ;)
Zafascynowal mnie Twoj opis................:)
odbiore osobiscie jakby co

nikt nie chce gitary bez jednej struny? to prawie jak bohaterka piosenki Kazika Staszewskiego "DZIEWCZYNA BEZ ZEBA NA PRZEDZIE" :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw kwi 15, 2010 21:02 Re: na AFN - gitara - bez jednej struny - dla desperatów

a dałoby się określić jednak koszt przesyłki?
Obrazek
Obrazek

galleana

Od: Sob wrz 08, 2007 19:52

Post » Czw kwi 15, 2010 21:59 Re: na AFN - gitara - bez jednej struny - dla desperatów

dałoby się - na poczcie mi powiedzieli żebym zważyła i wybrala jakąś kategorię B - rozmiarowo

Waga wyszła mi trochę ponad 2kg - mam specjalny karton w który mnie przysłano gitarę
cennik paczek jest taki
od 2 do 5kg - Gabaryt B - ekonomiczna 13zł - priorytetowa 15zł

Cammi

Post » Czw kwi 15, 2010 23:23 Re: na AFN - gitara - bez jednej struny - dla desperatów

oo i gitara jest :) zapiszę sobie ten bazarek :) i coś czuję że zrobię u Ciebie hurtowe zakupy ;)

bemola

Od: Nie kwi 17, 2005 13:52

Post » Pt kwi 16, 2010 6:01 Re: na AFN - gitara - bez jednej struny - dla desperatów

Do końca miesiąca pojawi się pewnie jeszcze i kilka innych dziwnych rzeczy
tak to przy przeprowadzkach bywa...

Cammi

[następna]