mirka_t pisze:Wet nie będzie otwierał Lordy, bo wygląda na to, że się jej poprawia. Kupiłam dla niej taki preparat na wzmocnienie Vetoil Immuno Q10 a dla Soni ten Vetoil Derma.
No to dobrze, kciuki za Lordę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Wet nie będzie otwierał Lordy, bo wygląda na to, że się jej poprawia. Kupiłam dla niej taki preparat na wzmocnienie Vetoil Immuno Q10 a dla Soni ten Vetoil Derma.
Legnica pisze:...Jek jeśli moje słowo coś dla ciebie znaczy,to daję ci słowo ze Mirce zależy przede wszystkim na dobru kotów.
Piszesz że zasada nie działa w obie strony?-wyrazę własne zdanie.Dla mnie nie działa w obie strony,a to dla tego ze twoja cheć adopcji tych konkretnych kotów nie pojawiła się ot tak nagle,bo ujrzałaś i zakochałaś się od pierwszego wejrzenia.Podjełas decyzję w takim a nie innym momencie.Nie miej do mnie pretensji że widze cie inaczej niż kiedys,ja nie miałam na to wpływu.
Podjełaś decyzję,a z tym wiąża się i konsekwencje.
Jeśli chodzi o moje zdanie,nie widzę nic dziwnego że z przyszłym DS prowadzi sie długie rozmowy.Ja przy ostatniej adopcjii(Lakshmi)w pewnym momencie musiałam przeprosić za swoja natarczywosć i brak zaufania.Bede przepraszać tyle razy ile będzie trzeba i nadal będę natarczywa i nie będę ufać aż DS mnie przekona ze powinnam,decyzje o adopcji kota,to decyzje o przyszłym życiu tego konkretnego kota,obciażają DT nie DS.Mam nadzieję że większosć na tym forum rozumie co to znaczy spać spokojnie po wydaniu tymczasa do domu stałego?
Myślałam Jek że to rozumiesz,przecież pośredniczysz w adopcjach.....
mirka_t pisze:Umowę podeślę, ale nie dzisiaj. Przywieź po prostu wpisy od weta z podanymi winikami testów i datą ich wykonania. Pusia i Śliwka mają podaną jeszcze firmę i numer seryjny testów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 220 gości