MaryLux pisze:maciejowa pisze:Tylko troszkę. Nie chcę, żeby była za bardzo rozpieszczona, bo nie dam sobie z nią później rady.
Ł.
Święte słowa Waćpana Dobrodzieja

Lecimy odebrać ucznia ze szkoły. I do logopedy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:maciejowa pisze:Tylko troszkę. Nie chcę, żeby była za bardzo rozpieszczona, bo nie dam sobie z nią później rady.
Ł.
Haker1 pisze:A nasza Duża zmieniła nam kuwetę (krytą) na korytarzu,
z mniejszej na taka dużą wyższą i szerszą.
Ale wyjść z podziwu nie może bo ja
potrafię tak zrobić sioo, że spływa od góry zamknięcia po całej ściance.
Dzisiaj pada![]()
Haker
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Tylko troszkę. Nie chcę, żeby była za bardzo rozpieszczona, bo nie dam sobie z nią później rady.
Ł.
![]()
Lecimy odebrać ucznia ze szkoły. I do logopedy.
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:
Witaj, CiociuPokujają mnie dzisiaj!
Ja nie chcę!
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:kociczka39 pisze:
Witaj, CiociuPokujają mnie dzisiaj!
Ja nie chcę!
I co kopnęłaś tego co Cię kujał w.......?
nanetka pisze:Dzień dobry
aglo pisze:Cześć Ineczko!
Duża nie włącza komputera, dlatego mnie nie ma.
Ostatnio wszystko robi na czas.
To ten Antoś tak na nią działa.
Na szczęście jest dość spokojny, znaczy zdarza mu się zamiauczeć dość głośno, ale mnie i Lunie to nie przeszkadza. A jak przeszkadza, to Lunka otwiera szafę wnękową, pakuje się na najwyzszą półkę i spi. Ja zadowalam się parterem w tej szafie, bo mój dorodny brzuch nie pozwala mi doskoczyć wyżej.No i Duża pozwala nam spać ze sobą. Antoś spi w łóżeczku, a my z Dużą.
Tak jest sprawiedliwie![]()
![]()
Bruno
Kociara82 pisze:niedobry dzien, bo pada
Ja chce sloneczko!
MaryLux pisze:aglo pisze:Cześć Ineczko!
Na szczęście jest dość spokojny, znaczy zdarza mu się zamiauczeć dość głośno, ale mnie i Lunie to nie przeszkadza. A jak przeszkadza, to Lunka otwiera szafę wnękową, pakuje się na najwyzszą półkę i spi. Ja zadowalam się parterem w tej szafie, bo mój dorodny brzuch nie pozwala mi doskoczyć wyżej.No i Duża pozwala nam spać ze sobą. Antoś spi w łóżeczku, a my z Dużą.
![]()
Bruno
A tak naprawdę to Duża powinna spać w szafie, a Wy na wersalce
aglo pisze:MaryLux pisze:aglo pisze:Cześć Ineczko!
![]()
Bruno
A tak naprawdę to Duża powinna spać w szafie, a Wy na wersalce
No co Ty Ineczko, ja mam dorodny brzuch, ale Duża tez ma niczego sobie, a na parterze już wszystkie miejsca zajęte!!
MaryLux pisze:
Nie kopnęłam, bo nie przyszedł. Przyjdzie dziś, to go chyba pogryzę... Choć może lepiej nie, może on trujący jakiś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 51 gości