Troszkę to kosztowne, więc postanowiłam wystawić bazarek. Dostałam duże wsparcie na początku (Kotylion, CC, Puchatkowo, Serniczek) i ciocia Serniczek jest wirtualną opiekunką Samiego i Jaskóła, jednak wydatki na uspokojenie Samiego są spore. Jeśli uzbierałoby się więcej pieniążków przeznaczę je na dalsze badania Samiego (czeka go w najbliższym czasie badanie krwi).
Tutaj wątek moich chłopaków

Żeby nie mieszać zakładam drugi bazarek.
Pierwszy tutaj

1. Cudna ceramiczna zawieszka do telefonu podarowana przez ciocię szylkrecię specjalnie na ten cel

Cena wywoławcza 3 zł koszta przesyłki pokrywam ja
2. Perfumy Avon Just play for her 50 ml. Zużycie jak na zdjęciu. Kartonik obecny. Kupiłam na zeszłe lato, troszkę poużywałam i tak sobie stały. Zaczęłam ich używać koło czerwca 2009.

Cena wywoławcza 5 zł + 2,5 zł (połowa kosztów przesyłki)
Wylicytowała Kot-linka

3. Jak dla mnie HIT i REWELACJA !! Krem do pielęgnacji suchej skóry z 10% zawartości mocznika 100ml. Produkowany przez TZMO. Niesamowicie działa, mam przepiękne stópki bez ingerencji pumeksu

Cena wywoławcza 8 zł plus 2,5 zł (połowa kosztów przesyłki)
Wylicytowała katka323

4. Zestaw kawa plus puszka. Pudełko nieotwierane, dlatego zdjęcia są jakie są

Edit na prośbę licytujących
4a kawa
4b puszka

Cena wywoławcza 10 zł plus 2,5 zł (połowa kosztów przesyłki)
Wylicytowały: 4a jessi74;4b cypisek

5. Kosmetyczka funkiel nówka nieśmigana. Ładny ciemno niebieski kolor, biała lamówka. Z 2 stron logo. Zapinana na suwaczek z czerwonym sznureczkiem. Jednokomorowa, na spodzie od wewnątrz coś jakby grubsza czarna folia. Wymiary: długość 22cm; wysokość 15 cm; szerokośń na dole 8 cm, szerokość na górze (przed łukiem) 5 cm.

cena wywoławcza 5 zł plus 2 zł (połowa kosztów przesyłki).
Licytacja każdego przedmiotu trwa tydzień od pierwszej oferty.