Zresztą, co ja będę wielce streszczać (jeszcze coś pokręcę).
Tu wątek:
viewtopic.php?f=1&t=110049
"tadam". Zaczynamy

1. PUSZKA-SAMOCHODZIK (Z SZALONYM KRÓLIKIEM W ROLI GŁÓWNEJ)
cena wywoławcza - 5 PLN

2. ŚWIECZKI ŻELOWE (z muszelkami na spodzie)
cena wywoławcza 3 PLN/szt.

3. KOCIA FOREMKA DO CIASTEK. ABSOLUTNY HIT! /nowa, "zagramaniczna", działanie sprawdzone przez darczyńcę/
cena wywoławcza - 6 PLN

4. ZESTAW MYCIOWO-KĄPIELOWY /mydełko + sycząca kula/ STENDERS/ zapach lipowy
cena wywoławcza - 10 PLN

5. COŚ INDYJSKIEGO / uwaga! streszczam informacje od darczyńcy: to jest podobno jakaś "kula szczęścia" czy czegoś w tym rodzaju. Gdzie ma wisieć - zapomniałam, ale ma dzyndzelek do powieszenia, ładnie dźwięczy przy poruszeniu. Skład: metalowe łańcuszki + koraliki+ listki, kula ciężka (nie plastik- sama nie wiem co to za pioruństwo ciężkie) - ręcznie malowana i pokryta solidną warstwą lakieru.
W roli "trzymacza" gościnnie wystąpił mój Osobisty Spadkobierca Fortuny.

cena wywoławcza - 5 PLN

6. "ŁOWCA SNÓW"/ zapewnia dobry sen, odgania ("łapie koszmary")
cena wywoławcza - 4 PLN

7. STARA PUSZKA/ metal, śliczne obrazki, w srodku - stan idealny, mozna przechowywac co się chce/wym. Srednica : 10, 5 cm. wys. - 12 cm
cena wywoławcza - 5 PLN

8. STARA PUSZKA/KOLEKCJONERSKA/ORYGINALNA (UK) do wszystkiego się nie nadaje, bo jest stara. Osobiście nie ryzykuję nawet po wyparzeniu, trzymania w takich "starociach" np. kaszy. Wieczko na górze minimalnie wgięte(w zasadzie nie widać - patrz zdjęcie) ...a więc do skarbów - tak, do jedzenia - nie radziłabym. Ale jest śliczna. Postaci myszek - lekko wytłaczane. Wym. wys. - 12 cm. szer. - 8,5 cm
cena wywoławcza - 5 PLN

BAZAREK POTRWA DO NIEDZIELI DO GODZ. 20.00 CZASU REALNEGO
koszty wysyłki po stronie Kupującego
SERDECZNIE ZAPRASZAM