Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 13, 2010 19:01 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

pomponmama pisze:Foczka Babajaga mnie właśnie ;przed chwilka opuściła, gdyż zostałam nawiedzona 8) 8) 8) Ja to mam fajnie - możecie mi wszystkie zazdrościć sąsiadki :1luvu: Babajaga pod ręką, a w razie czego mogę jeszcze do Majencji wyskoczyć, która tez mam w sumie nie tak daleko 8)

Zazdraszczamy :roll: :roll: Może się ktoś niedaleko mieszkający na forum ujawni, albo i przeprowadzi gdzieś bliżej... :roll: Jest ładne mieszkanko do kupienia, może agul-la zareflektuje? :twisted:
Skoro niektórzy wolą niezdrowe Będzińskie powietrze.... :roll: :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto kwi 13, 2010 19:06 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Powietrze jakie jest każdy widzi (dosłownie) ale za to jakie towarzystwo! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A swoją drogą - gdzie jest Agul-la?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto kwi 13, 2010 19:22 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Ando mam płyn w jamie. Mam bardzo dużo płynu w jamie, bo mnie Pomponmama spoiła pyszną herbatą :mrgreen:
W czasie badania oczki mi nieco wylazły z orbit. I faktycznie, kolej na kamerę w następnym otworku :(
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto kwi 13, 2010 19:34 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Babajago a może ty po prostu masz ciąg do kamer? 8) To prościej by było do Holl albo i Bollywoodu się zapisać :mrgreen: :mrgreen: Fotogeniczna jesteś ( widziałam na nk :wink: ) talenta masz rozliczne, to może i aktorskie? Hę? :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto kwi 13, 2010 19:39 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

No nie wiem. Normalnie to chyba wygląda tak, że się siedzi PRZED kamerą a nie NA kamerze. Nie podoba mi się to wszystko :(
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Wto kwi 13, 2010 20:06 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

laparoskop czy usg dowcipne??
To normalne badania przy endo. Nie martw sie proszę.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Wto kwi 13, 2010 20:11 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Histeroskopia. Jeśli się martwię to tym leczeniem, które nastąpi. Badania się boję tylko trochę, będę dzielna bo sama Pomponmama będzie mnie trzymać za rękę :1luvu:
Obrazek

babajaga

Post » Śro kwi 14, 2010 6:10 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Oj nie bój siem Babajago. Będę cię trzymać za rękę, nogę, głowę macicę, za co chcesz, dopilnuję, żeby ci krzywdy nie zrobili, i żebyś dostała naklejkę "dzielny pacjent". :mrgreen: Po wszystkim odwiozę cię do domu i zapakuję do łóżeczka, podam herbatę i zostawię żebyś odespała sobie narkozę. Będzie dobrze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A leczeniem się nie martw - dostaniesz hormonki i na pewno się cofnie - ciąć cię w tak młodym wieku nie będą.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro kwi 14, 2010 7:50 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Właśnie odebrałam swój wynik z markerów onkologicznych - jest super jak powiedział mój aniołek stróż Majencja :1luvu: :1luvu: :1luvu: No więc wkrótce rozpoczynam terapię hormonalną, która oby przyniosła oczekiwany efekt! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Majencjo :1luvu: :1luvu: :1luvu: niech Ci Pan Bóg we wnukach nieśpiesznie wynagrodzi twoje dobre serduszko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro kwi 14, 2010 21:29 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Jeśli dobrze pamiętam wyniku gratulowałam ci kiedy mnie rano budziłaś telefonem :mrgreen: Naprawdę się cieszę :1luvu:

Od tego ciągłego oglądania tv (normalnie włączam tylko na you can dance) mam już w głowie taki mętlik, że wymyśliłam, że w niedzielę wybuchnie 3 wojna światowa, niech mnie ktoś doprowadzi do pionu 8O
Obrazek

babajaga

Post » Czw kwi 15, 2010 6:46 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Ja Cię moge doprowadzić - ta zbiorowa paranoja to niestety standard w tym dziwnym kraju :evil:
Nie bierz do pały - weź na przeczekanie jako i ja czynię :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw kwi 15, 2010 9:04 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Dzisiejsza noc mnie wykończyła całkowicie. Najpierw o 1 w nocy Frędzel zaczął się dławić i kaszleć w przedpokoju, wiec pobiegłam zobaczyć co się dzieje, bo charczał głośno. Okazało się że chyba kłaczek, bo za chwile przestał. Zabawny był natomiast Pompon, który do Frędzelka zbliża się wyłącznie w celach zabawowych, a kiedy Frędzel kaszlał, to Pompon usiadł zaraz obok niego i schylony z przekrzywionym łebkiem próbował zajrzeć braciszkowi w oczy, co wyglądało jak koci odpowiednik ludzkiego podtrzymywania głowy podczas wymiotowania :ryk: A kiedy Frędzel przestał kaszleć, Pompon czule wylizał mu gębę 8O 8O 8O 8O Widok jedyny w swoim rodzaju, bo czułości zdarzają im się bardo rzadko, a jak już to raczej Frędzel okazuje przywiązanie Pomponowi, a nie odwrotnie.
Potem okazało się, że Zuzę zaczyna boleć ucho, więc dzisiaj zamiast do pracy poszłam z nią do lekarza :? Dostała antybiotyk i mam nadzieję, że jej do poniedziałku przejdzie :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw kwi 15, 2010 9:22 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Obrazek
8O 8O 8O 8O moje dziecię znowu zaczyna recital Obrazek help...Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw kwi 15, 2010 9:24 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Wniosek - nic jej nie dolega :mrgreen:
Nie znam sie na dzieciach ale nie możesz po prostu kazać jej przestać? :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw kwi 15, 2010 9:44 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

to tak jak bym kazała wiatrowi przestać wiać. Ona sie nudzi niestety - na chwile przestanie, a za moment zapomni że miała być cicho i znowu zacznie. Zresztą nie może przecież siedzieć nieruchomo i nic nie robić. Zajęła się sobą, topi właśnie w wannie syrenkę i sobie nuci :? Pieśń jest to własnej kompozycji pod tytułem "jak bardzo kocham cię mamo, jesteś cudowna, jestes najlepszą mamą na świecie, lalalalala" itd. No jak ja jej mam powiedzieć, żeby przestała? :? Chyba sobie stopery nabędę... :(
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

[poprzednia][następna]